Sâmbătă, 10.10.2015 11:53:01 - săptămână 41 | Ultima actualizare - 11:50 10.10.2015
 
 
 
 
  Pariuri LIVE    

Pariuri_live_ziarPARIURI LIVE

Organizatorul, în punctele de lucru unde este posibil tehnic, va asigura transmisia TV a evenimentelor şi va putea organiza pariuri pe parcursul desfăşurării evenimentului (pariuri live).

Pariuri pe parcursul desfăşurării pot fi: castigator meci; gol marcat; câştigătorul concursului la handicap (avantajul unei echipe); câştigătorul primei reprize; câştigătorul reprizei secunde; numarul total de goluri; penalty; cartonas rosu; cornere; cine merge mai departe; alte posibilităţi.

Cursurile pe lista de pariuri – oferta se schimbă în timpul desfăşurării evenimentului, iar informaţiile, privind fiecare schimbare de curs, se transmit automat pe monitoarele din agenţii.

1. În cazul în care evenimentul se întrerupe (incidente în timpul meciului, timp nefavorabil etc.) pariurile primite sunt valabile încă 24 de ore, iar în cazul în care evenimentul nu se reia pariul este nul (curs 1.00)

2. În cazul întreruperii transmisiei(nu există imagini de la meci) toate pariurile se iau în considerare, iar în cazul unei reclamaţii, organizatorul are obligaţia să arate jucătorului imaginea meciului în cel mult 5 zile.

3.  În cazul in care transmisiunea TV a evenimentului sportiv depaseste ora de inchidere a agentiei pariurile efectuate se vor plati in ziua imediat urmatoare.

4.  Pariul este efectuat în momentul tipăririi tichetului, iar tichetul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tiparirea acestuia .

5.  Cursurile care au fost valabile în momentul primirii pariului pot fi schimbate până în momentul tipăriri biletului.

6.  Câştigurile se plătesc în agenţia în care a fost făcut pariul după terminarea meciului sau a unei părţi din meci (prima repriza, cine marchează primul gol).

7.  Dreptul plăţii câştigului live este valabil 15 zile.

Miza minima in cazul pariurilor live este de 1,90 Lei pe Tichet.

Mai multe detalii, in agentii, gasiti in Ghidul LIVE!

 

 

 
 
 

There was an error:

x

ERROR:

x