Sâmbătă, 10.10.2015 09:57:01 - săptămână 41 | Ultima actualizare - 09:54 10.10.2015
 
 
 
 
  PublicBet    

Cine suntem

Casa de pariuri Public Bet a devenit unul dintre cele mai importante branduri de pe piata pariurilor si jocurilor de noroc din Romania. Public Bet se deosebeste de alte case pariuri sportive cu ofertele sale periodice de buna calitate, organizand aproape tot timpul concursuri si promotii dintre cele mai interesante. La pariuri sportive, Public Bet ofera cote  bune, iar securitatea maxima si tranzactiile prompte si sigure sunt trasaturile principale ale casei de pariuri.
De asemenea, in cazul in care apare o problema, Public Bet vine in ajutorul clientului cu un serviciu de suport de calitate, solutionand problemele clientilor in cel mai scurt timp.

Scurta descriere

Public Bet este una dintre cele mai populare si mai bune case de pariuri din Romania, care ofera pariorilor servicii diversificate si de calitate. Companie condusa de catre o echipa cu o experienta indelungata in domeniul jocurilor de noroc si al pariurilor sportive in Europa Centrala si de Sud-Est, Public Bet s-a impus rapid pe piata romaneasca, adaptandu-se la cerintele si la exigentele jucatorilor autohtoni.

Public Bet se remarca prin calitatea serviciilor oferite clientilor (oferta de evenimente sportive foarte variata, cote atractive la foarte multe sporturi, multe tipuri de pariuri si de bonusuri). Acest lucru a creat un climat concurential vizibil si apreciat de jucatori, clientii fideli ai caselor de pariuri putand confirma oricand calitatea serviciilor in ceea ce priveste oferta de pariere si promotiile existente, comparativ cu piata pariurilor sportive. Public Bet promoveaza jocul responsabil  si recomanda a se reduce problemele cauzate de participarea in exces la jocurile de noroc. In acelasi timp, este foarte important sa fie respectat dreptul persoanelor care participa cu moderatie la jocurile de noroc, in scopul divertismentului si relaxarii.

Public Bet

Public Bet s-a infiintat la sfasitul anului 2006 si s-a dezvoltat de atunci intr-un ritm extraordinar de rapid. Prin urmare, Public Bet detine la aceasta ora un numar de peste 600 de puncte de lucru repartizate in toata tara, fiind lider detasat la nivel national!

Public Bet de Luxe

Datorita unei ascensiuni rapide pe piata pariurilor sportive si a jocurilor de noroc, incepând cu 2010, Public Bet a dezvoltat conceptul Public Bet de Luxe , un nou tip de agentie, gen club, care ofera o ambianta unica iubitorilor de sport, salile fiind dotate cu monitoare HD pentru vizionarea competitiilor sportive intr-un spatiu luxuriant, extrem de generos.

Tot aici, in cadrul Public Bet de Lux exista şi un spatiu indispensabil unui mix rafinat, si anume zona de slot machines, unde intalnesti faimoasele multigame-uri şi ruleta electronica.

Public Bet doreste sa ofere prin aceste locatii premium un alt nivel de satisfactie a dorintelor iubitorilor de pariuri sportive şi nu numai. Nu trebuie omisa echipa de angajati ai Public Bet, una tanara si entuziasta, care contribuie din plin la asigurarea unei atmosfere relaxante de joc.

Public Bet de Luxe este un loc de o eleganta rafinata ce ofera jucatorului posibilitatea de a-si incerca norocul intr-o atmosfera plina de viata si de lux.

Public Bet Stop Bet Go

La Public Bet se poate paria si “la repezeala”. Este vorba de chioscurile STOP BET GO. Acestea sunt create pentru clientii grabiti si se caracterizeaza prin fluxul rapid de trafic.

Cote – Cotele la Public Bet sunt foarte bune, cu multiple variante!

Optiuni de pariere – La Public Bet, oferta este cea mai buna posibila, cu tipuri de pariuri speciale, la care se adauga foarte multe bonusuri. Daca alegi Public Bet, alegi diversitatea ofertei.

PARIURI SPECIALE si BONUS-uri :

  • BET PLUS (un bonus prin care cota pentru evenimentul oferit este mai mare in cazul in care jucatorul alege sa parieze intre minim 3 si maxim 20 evenimente a caror cota sa fie mai mare sau egala cu 1.10.
  • EXTRA 200 (cu un eveniment pierdut, jucatorul primeste de 10 ori valoare mizei jucate)
  • PAUZA SAU FINAL (daca pronosticul dumneavoastra nu iese la pauza, are sansa sa iasa la final)
  • MARCATOR CORECT (indicati corect jucatorul care marcheaza in meci)
  • PARIUL SANSA (cu un eveniment pierdut, jucatorul primeste 10% din castigul eventual impartit la cota evenimentul pierdut)
  • Pariul de tip Victorie (daca meciul se termina la egalitate in timpul regulamentar de joc, evenimentul va fi considerat nul si se va calcula cursul 1.00.)

Suport clienti – La Public Bet gasim ajutor, atat de la operatori, cat si prin email sau prin telefon.

Vechime -  Compania Public Bet a fost infintata la finele anului 2006, dar, cu profesionalism a ajuns lider detasat pe piata romaneasca.

Tipuri de pariuri: La Public Bet avem posibilitatea sa jucam la aproape toate tipurile de pariuri la fotbal: Victorie, Şansă dublă la final, Şansă Dublă la Pauză, Sub/Peste, Total goluri, Marchează/Nu marchează, Intervat Total Goluri, Scor corect, Scor corect multiplu, Pauză/Final, Pauză sau Final, Pauză, Total goluri la pauză, Handicapuri, Număr de cartonaşe, Cornere, Jucătorul care marchează, etc. Si, oferta se imbunatateste de la o zi la alta, in permanenta!

Oferta de pariu: La Public Bet  gasim o paleta larga de pariuri. Putem paria pe evenimente la diferite sporturi precum: fotbal, fotbal pe plaja,fotbal de sala, baschet, handbal, hochei, hochei pe iarba, tenis, baseball, fotbal american, snooker, darts, volei, polo, Formula 1, golf, sporturi de contact, atletism, ciclism, rugby, sporturi de iarna, curse de automobile şi de motociclete, bandy, fotbal australian, volei pe plaja, crichet, in-line hochei, tenis de masa, sah, curling, bowls, badminton, etc. Dar si pariuri ce nu sunt legate de evenimente sportive,  cum ar fi (dar nu limitat la): Oscar şi alte premii de film,  Miss World,  Eurovision,  concursuri şi emisiuni TV de muzică,  reality shows TV,  loterii internaţionale,  politica,  financiare. 

Alte variante – La Public Bet pe langa pariuri sportive putem juca si la curse de caini, la loterii intenationale, la turbo 6, pariuri live dar si la sloturile moderne ori ruleta electronica, aflate in agentii. O alta categorie o reprezinta, periodic, pariurile pe termen lung.

Site – La acest capitol, cu siguranta, Public Bet reprezinta una dintre cele mai buna alegeri. Cu o grafica atractiva, usor de navigat, www.publicbet.ro ofera statistici foarte importante, noutati din lumea sportului, informatii care vin in sprijinul jucatorului inainte de pariere, precum si serviciu de rezultate live.

Pariuri live – La capitolul pariuri live, Public Bet are cote deosebite pentru multe evenimente  si cea mai variata oferta live. Acest serviciu se regaseste in majoritatea agentiilor!

Program

Agentiile Public Bet sunt deschise pentru pariuri intre orele 10:00-22:00 (zilnic), dar sunt multe cu rogram prelungit, pana la ora 24:00 (in special unde opereaza serviciul de live.

TIMPUL INSEAMNA BANI!

In vederea eficientizarii timpului petrecut de dumneavoastra, in agentiile PUBLIC BET a fost implementat TICHETUL VIRTUAL.  Astfel, puteti pregati si printa, acasa sau la serviciu, biletul cu evenimente dorite, ulterior sa mergeti in cea mai apropiata agentie cu TICHETUL VIRTUAL, iar operatorul PUBLIC BET sa va inmaneze biletul oficial acceptat de catre PUBLIC BET. De asemenea, puteti dicta doar codul pe care il gasiti pe TICHETUL VIRTUAL, introducerea acestuia in sistemul de calcul reproducand automat biletul oficial cu evenimentele pariate.

In curand, va oferim noi surprize!

Alege siguranta si excelenta oferita de Public Bet!

 

 
 
 

There was an error:

x

ERROR:

x