Vineri, 09.10.2015 02:31:01 - săptămână 41 | Ultima actualizare - 01:03 09.10.2015
 
 
 
 
  Rules    

REGULAMENT DE FUNCTIONARE A JOCULUI PENTRU PARIURI IN COTA FIXA

 

REGULI GENERALE:

 

ORGANIZATORUL este S.C. PUBLIC GAMES S.R.L., societate înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6526/2009, CUI 25632169 cu sediul social în Str.Teiul Doamnei nr. 89, parter, biroul nr 1, sector 2, Bucuresti (care va fi denumita în continuare: “Organizator”). Regulile urmatoare intra în vigoare începând cu data obţinerii Licenţei şi se vor aplica tuturor pariurilor acceptate de catre Organizator.

Regulile Jocului sunt afişate într-un loc vizibil la punctul de pariere al Organizatorului şi pot fi consultate de catre orice client înainte de efectuarea pariului. Clienţii trebuie mai intai sa citeasca şi sa înţeleaga regulile de mai jos. Deţinerea unui bilet de pariere emis de catre Organizator implica cunoaşterea de catre client a regulilor prevazute si explicate în acest document.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CAPITOLUL I – NOTIUNI DE BAZA

Art. 1  Reguli, termeni  si conditii  generale pentru efectuarea pariurilor:

Aceste Reguli reprezinta baza legala exclusiva pentru încheierea unui contract privind participarea la joc („Contract de Joc”).

I.1.1) Pariul este jocul prin care Clientul indica rezultatele evenimentelor sportive si a altor evenimente de interes general (de natura sociala, politica, economica etc.) propuse de Organizator (denumite în continuare „Evenimente”).Acesta hotaraste liber numarul şi tipul Evenimentelor pe care pariaza şi suma de bani (denumita în continuare „Miza”)de care va depinde valoarea eventualului câştig, atâta timp cât aceasta se încadrează în minimum si maximum impus de Organizator.

I.1.2) Suma pe care un client o plateste catre Organizator este formata din Miza si din taxele de administrare.

I.1.3) Contractul de Joc va fi încheiat între Organizator şi Client pe baza acceptarii de catre acesta din urma de buna voie a ofertelor, întocmite în conformitate cu prezentele Reguli, prin efectuarea plaţii buletinului de pariere (pe care il vom denumi în continuare „Bilet”).

I.1.4) Clientul este persoana fizica majora (care a implinit 18 ani) care a încheiat un Contract de Joc cu Organizatorul, fapt dovedit exclusiv de deţinerea Biletului. Înainte de tiparirea Biletului, toate informaţiile vor fi înregistrate de catre Organizator.

I.1.5) Aceste Reguli vor fi obligatorii pentru ambele parti (Organizator-Client) care stabilesc relaţii în scopul desfaşurarii unui pariu.

I.1.6) Toate pariurile primite de catre Organizator vor fi valabile doar daca Regulile Jocului au fost respectate.

I.1.7) Dupa acceptarea unui pariu, Clientul nu va avea dreptul sa opereze modificari asupra Biletului. În acest sens, Clientul este obligat, în interes propriu, sa-şi verifice datele de pe Bilet imediat dupa ce intra in posesia acestuia iar în cazul în care constata existenţa unor date eronate, poate solicita remedierea sau stornarea acestora în cel mult 10 minute de la emiterea Biletului. Exceptie face situatia in care unul din evenimentele de pe Bilet a inceput deja, Biletul face parte din categoria pariurilor live,  timpul maxim de acceptare al unui tip de pariu a fost depasit, programul cu publicul s-a incheiat. Reclamaţiile ulterioare nu vor mai putea fi luate în considerare.

I.1.8) Pariurile vor fi efectuate pe teritoriul României, la punctele de pariere  ale Organizatorului legal înregistrate.

I.1.9) Aceste Reguli Generale vor fi puse la dispozitia Clientilor in toate punctele de pariere ale Organizatorului.

I.1.10) Organizatorul trebuie sa permita Clientilor si oricaror persoane interesate sa citeasca si sa cunoasca aceste Reguli Generale.

I.1.11) Organizatorul îsi rezerva dreptul de a stabili, completa si schimba cursurile (cotele), competitiile si posibilitatile de pariere, de a modifica miza minima si câstigul maxim, în functie de evolutia competitiilor, de posibilitatile si dezvoltarea ulterioara a firmei, sau de a retrage din oferta anumite evenimente. (vezi I.5.4).

Art. 2 Interdictii Privind Participarea La Joc

I.2.1) Organizatorul nu primeste pariuri de la persoanele care:

a) sunt minore (sub 18 ani);

b) sunt angajatii Organizatorului sau rude de gradul I ale acestora;

c) sunt sub influenta bauturilor alcoolice, a substantelor narcotice;

d) nu respecta regulile de baza ale jocurilor de noroc si ale prezentului Regulament de functionare;

e) încalca în mod repetat dispozitii ale Regulamentului de functionare.

I.2.2) Daca se va opri acceptarea de pariuri din cauza unor împrejurari externe, imprevizibile, pariorii nu sunt îndreptatiti la primirea de despagubiri, în afara cazului în care Regulamentul de Joc nu admite o astfel de situatie.

Art. 3 Cum Se Efectueaza Pariurile ?

I.3.1) Organizatorul va primi pariuri pentru urmatoarelediscipline sportive: fotbal, fotbal pe plaja,fotbal de sala, baschet, handbal, hochei, hochei pe iarba, tenis, baseball, fotbal american, snooker, darts, volei, polo, Formula 1, golf, sporturi de contact, atletism, ciclism, rugby, sporturi de iarna, curse de automobile şi de motociclete,bandy, fotbal australian, volei pe plaja, crichet, in-line hochei, tenis de masa, sah, curling, bowls, badminton, etc.

Organizatorul va oferi,  de asemenea,  pariuri ce nu sunt legate de evenimente sportive,  cum ar fi (dar nu limitat la): Oscar şi alte premii de film,  Miss World,  Eurovision,  concursuri şi emisiuni TV de muzică,  reality shows TV,  loterii internaţionale,  politica,  financiare.

I.3.2) Organizatorul poate adăuga alte evenimente care nu sunt pe listă şi care vor fi,  de asemenea,  supuse normelor generale..

I.3.3) Fiecare Eveniment din oferta de pariere va avea stabilit un anumit coeficient (denumit în continuare „Cota”) determinat de catre Organizator. Cota fiecarui Eveniment va fi determinata de catre Organizator in urma unei atente analize a informaţiilor de orice natura cu privire la acesta.

I.3.4) Cotele pot suferi modificari (pot fluctua) înainte de acceptarea unui pariu.

Suma câştigătoare a unui bilet va fi calculată prin înmulţirea Cotei aplicabile la momentul acceptării pariului cu suma plătită ca Miză.

I.3.5) In urma achitarii biletului, clientul primeste biletul de joc (ce contine toate informatiile de mai sus) a carui copie magnetica se regaseste in memoria sistemuluiinformatic si accepta datele inscrise in el, inclusiv cursurile (cotele) evenimentelor. I.3.6) În caz de erori la tiparire, erori pe Bilet sau erori ale datelor introduse în baza de date, Organizatorul îşi rezerva dreptul de a considera pariurile ca fiind nule sau de a le valida la Cotele corecte, chiar daca descoperirea erorilor apare dupa finalizarea Evenimentului/lor ce compun Biletul respectiv. Fiecare pariu a carui cota in momentul acceptarii, realizarii, desfasurarii pariului nu corespunde cotei reale de pe piata va fi declarat ca avand cota 1.00.

Art. 4 Descrierea Biletului

I.4.1) Biletul care atesta efectuarea pariului va conţine date de identificare a Organizatorului, codul  punctului de lucru, codificarea Biletului, data şi ora emiterii, Miza, taxa de administrare, suma totala de plata, numarul şi tipul Evenimentelor, Evenimentul propriu-zis, data şi ora limita de pariere, Cotele pentru fiecare Eveniment, Cota finala şi câştigul maxim.

I.4.2) Toate pariurile acceptate vor fi înregistrate atât într-o arhiva principala cât şi, din motive de securitate, într-o arhiva secundara (back-up), numita „arhiva de securitate”(back-up secundar)

I.4.3) Câştigul va fi calculat pe baza cotelor valide în momentul acceptarii Biletului. Câştigul va fi calculat în funcţie de datele existente în arhivele de la sediul Organizatorului. În cazul existenţei unor bilete al caror conţinut difera faţa de datele din arhiva, Organizatorul îşi rezerva dreptul de a considera valide datele din „arhiva de securitate”.

Este responsabilitatea clientului sa verifice toate detaliile de pe bilet,  şi sa informeze Organizatorul in cazul în care există informaţii eronate. Biletul poate fi schimbat doar înainte ca primul eveniment sa înceapa (biletul este anulat şi emis din nou),  dar nu mai tarziu de 10 min de la plasarea biletului initial.

I.4.4) Pe Bilete va fi inscrisa o mentiune referitoare la participarea tuturor biletelor necastigatoare la extrageri succesive in vederea respectarii procentului de castig declarat de societate conform legislatiei in vigoare.

I.4.5) De asemenea Biletul mai poate contine informatii, cu privire la sursele media in care oferta Organizatorului poate fi consultata de catre clienti (site, pagina de teletext, ziar etc.).

Art. 5 Sistemul de acceptare a pariurilor

I.5.1) Organizatorul va afisa in fiecare punct de lucru oferta de pariuri. Oferta de pariuri conţine cel puţin urmatoarele date:

a)data şi ora la care este programat evenimentul, aceasta fiind, aproximativ, si termenul pana cand se poate efectua pariul. Data si ora, la care este programat evenimentul, sunt anuntate de organizatorii competitiilor;

b)numarul (codul) şi categoria evenimentului;

c)valoarea Cotei pentru fiecare disciplina sportiva (categorie de eveniment);

d)rezultatele finale ale evenimentelor incheiate.

I.5.2) Datele din oferta de pariuri au caracter informativ, organizatorul luand in calcul datele inscrise pe suportul magnetic propriu.

I.5.3) Acceptarea si efectuarea pariurilor este responsabilitatea Organizatorului. Totodata, acestia sunt responsabili pentru acceptarea de pariuri doar din partea persoanelor majore (minim 18 ani impliniti). Minorilor (persoanele cu varsta sub 18 ani) le este strict interzis accesul in agentiile Organizatorului.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza sau de a limita  orice pariu pe care un client doreste sa il plaseze.  Nici un pariu nu este valabil pana cand clientul nu primeste Biletul .

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta pariuri identice.

I.5.4) Firma organizatoare decide momentul in care incepe acceptarea de pariuri pe un anumit eveniment dar si incetarea efectuarii de pariuri pe evenimentul respectiv. Aceste informatii vor fi afisate pe panourile din punctele de pariere sau anuntate pe teletext,internet si alte surse media.

I.5.5) Daca clientul are neclaritati cu privire la anumite evenimente din oferta (denumiri asemanatoare, abrevieri, etc.), el este obligat sa ceara informatii despre evenimentele respective inainte sa efectueze pariul. Reclamatiile ulterioare nu se mai iau in considerare.

I.5.6) Numarul de pariuri încheiate de catre un parior nu este limitat. Organizatorul este, însa, îndreptaţit de a nu accepta anumite pariuri sau de a solicita diminuarea mizei.

Art. 6 Sistemul de verificare si omologare

I.6.1) Dupa terminarea tuturor evenimentelor pariate de catre client, firma se obliga sa transmita rezultatele oficiale ale tuturor meciurilor disputate catre toate punctele de lucru si, de asemenea, se obliga sa le afiseze pe acestea intr-un loc special amenajat (vizibil).

I.6.2) Datele prezentate în oferta de pariere vor avea doar rol informativ. În cazul unei erori sau a unei modificari în oferta de pariere privind ora limita de pariere sau ora de începere a Evenimentului/ Evenimentelor, pariurile vor ramâne valide pentru acelea efectuate pâna la ora reala de începere a Evenimentului/ Evenimentelor în cauza. (Vezi secţiunea „Regulile jocului de fotbal” pentru pariuri efectuate pe meciuri amânate oficial).

I.6.3) Dupa prelucrarea rezultatelor, Organizatorul va afişa in locurile de pariere rezultatele Evenimentelor finalizate la locurile de pariere. Rezultatele vor fi introduse dupa confirmarea din partea organismelor competente (UEFA, FIFA, FRF, LPF, IHF, EHF, ATP, WTA.FIA, FIBA, NBA, NFL, NHL, etc). Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în cadrul timpului regulamentar de joc (în afara de cazul în care organizatorul hotaraşte deja în oferta ca, pentru anumite evenimente, conteaza rezultatul final). Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii (incluzând deciziile ulterioare ale arbitrului sau la masa verde).

I.6.4) Pariul nul este pariul care, din motive obiective – în conformitate cu prezentul Regulament de Joc, primeşte ulterior efectuarii sale Cota 1.00. Pariul nul este rambursabil în cazul în care este singurul Eveniment de pe bilet (cu exceptia pariurilor de tip Victorie). Pentru pariurile cu mai multe selecţii pe bilet, câştigul final va fi calculat considerându-se la Cota de 1.00 doar acea selecţie declarata nula.

În cazul în care pariurile de pe bilet sunt nule pentru toate evenimentele (mai putin cele de tip Victorie), clientul îşi va primi înapoi suma de bani achitata.

I.6.5) Situatii in care se aplica regula pariului nul:

I.6.5.1) Daca un eveniment este contramandat, amanat sau suspendat, întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc şi nu este rejucat sau continuat din minutul intreruperii în decurs de 36 de ore, pariul pentru acest eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00, în afara de urmatoarele cazuri:

a) partea de eveniment care s-a incheiat inainte de intrerupere (prima repriza, primul sfert, prima perioada, primul set s.a);

b) golurile, punctele echipelor sau jucatorilor, daca acestea s-au realizat inainte de intrerupere;

c)  marcheaza gol, daca echipa gazda/oaspete a marcat inainte de intrerupere

d) numarul de goluriinscrise daca acesta este mai mare de limita impusa;

e) În cazul pariurilor de genul „Cine merge mai departe“, „Cine câştiga cupa?“, etc. si, în general, al pariurilor pe termen lung se aşteapta pâna la redisputarea evenimentului respectiv. La pariurile de acest gen, Organizatorul poate tine cont, uneori, si de deciziile luate la comisiile de specialitate.

I.6.5.2) În cazul în care Organizatorul primeşte plata dupa începutul sau dupa sfârşitul unui eveniment (eveniment a carei schimbare de ora a aflat-o ulterior momentului în care s-a acceptat pariul), pariul pentru acel eveniment este nul (nu e valabil) şi se calculeaza la cursul de 1.00. În cazul în care ora înscrisa pe bilet este cu 1- 3 minute peste ora de începere a unui eveniment de pe bilet, acest fapt nu îndreptaţeşte clientul la solicitarea cursului 1.00 în virtutea paragrafului de mai sus, deoarece ora înscrisa pe bilet reprezinta ora printarii biletului, ora ce poate sa nu coincida cu ora acceptarii respectivului eveniment. Daca echipa (concurentul) abandoneaza înainte de începerea unui eveniment gen turneu, pariul legat de clasare, castigator competitie, etc, este nul şi se calculeaza la cursul de 1.00.

I6.5.3) În cazul definirii eronate a unui eveniment, pariul pe acel eveniment este nul (nu este valabil) si se calculeaza cursul 1.00.

I.6.5.4) În cazul greselilor aparute la tiparirea evenimentului

I.6.5.5) În cazul omologarii unor rezultate eronate, Organizatorul are dreptul la reomologarea rezultatelor, biletele validate pâna la momentul reomologarii fiind valabile. Eventualele contestaţii sunt acceptate numai în baza biletului jucat. La sediul central se vor arhiva, în format fizic, toate rezultatele omologate/ reomologate de catre comisia de omologare a Organizatorului.

I.6.5.6) In cazul in care un eveniment din oferta este acceptat de 2 sau mai multe ori pe acelasi bilet, din cauza unor greseli evidente (exemplu: meci identic cu 2 numere diferite de ordine), prin introducerea incorecta a datelor in program, Organizatorul va valida rezultatul evenimentului cu cel mai mic numar de ordine (primul eveniment introdus in sistem) iar pentru celalalt/celelalte evenimente se va acorda cota 1,00.

I.6.5.7) În cazul in care un eveniment din oferta este acceptat pe bilet impreuna cu alte evenimente ce deriva din acelasi eveniment sau evenimentele derivate intre ele (ex:meci de baza cu prima repriza, a doua repriza, handicap, total goluri, gol marcat, prima repriza/final meci, scor corect, prima repriza cu a doua repriza, handicap cu scor corect etc.) din cauza unor greseli evidente prin introducerea incorecta a datelor in program, organizatorul va acorda tuturor evenimentelor de pe bilet cota 1.00.  Organizatorul poate oferi si posibilitatea parierii unor evenimente ce deriva din acelasi eveniment (numar cartonase galbene, numar cornere, numar schimbari, minute de prelungire), intre ele si cu evenimenteul in sine. Acest lucru va fi anuntat in oferta.

I.6.5.8) In cazul in care nu exista sau nu sunt comunicate rezultate oficiale pentru unele pariuri speciale din cadrul anumitor evenimente (exemplificare nelimitativa: numar de cornere, primul corner, lovitura de inceput, etc.) organizatorul va acorda acestor pariuri cota 1,00.

Art. 7 Sistemul De Plata Al Castigurilor

I.7.1) La ridicarea castigurilor este necesara prezentarea unui act de identitate, in vederea organizarii unei evidente care sa permita determinarea castigurilor totale ale unui client intr-o zi (conform art.146 din Norma Metodologica din 22.01.2004 de aplicare a Legii nr.571/23.12.2003 privind Codul Fiscal)

I.7.2) La plata câstigului se ia în considerare rezultatul, care este înscris în memoria magnetica a organizatorului.

I.7.3) Suma câştigatoare maxima a unui Bilet va fi calculata prin înmulţirea Cotei aplicabile la momentul acceptarii pariului cu suma platita ca Miza. Daca rezultatul unui singur eveniment de pe bilet nu a fost indicat corect, automat, biletul este declarat necastigator. Castigul inscris pe Bilet nu va depasi castigul maxim ce a fost stabilit de catre Organizator.

I.7.4.) Clientii, posesori de bilete castigatoare, se vor prezenta cu acestea la casieria punctului de pariere unde a fost inregistrat, dar la solicitarea clientului si cu acordul organizatorului se poate efectua plata câstigului si în alt punct de lucru sau la sediul central al societatii si isi pot ridica castigurile intre 24 ore si 30 zile de la terminarea tuturor evenimentelor. Dreptul Clientului la achitarea castigurilor expira la 30 zile de la data anuntarii rezultatelor oficiale.

I.7.5) Organizatorul se obliga în mod exceptional sa plateasca câstigurile în termen de maxim 3 zile lucratoare de la data validarii castigului.

I.7.6) În cazul în care organizatorul pentru anumite evenimente nu dispune de un rezultat oficial pâna în ziua urmatoare la ora 09:00, din cauza diferentelor de fus orar, platile se onoreaza dupa 36 de ore.

I.7.7) În cazul zilelor libere si a sarbatorilor legale, platile se fac în limita disponibilitatilor din fiecare punct de lucru, câstigurile neachitate urmând a se efectua în prima zi în care bancile pot onora ordinele de plata.

I.7.8) Firma va plati castigurile doar daca clientul va prezenta la casierie biletul jucat. In cazul pierderii, distrugerii sau daca din cauza clientului biletul devine ilizibil, firma isi declina orice obligatie de a plati acest bilet indiferent de valoarea acestuia.

I.7.9) Orice neînţelegeri cu privire la interpretarea dispoziţiilor prezentului Regulament nu confera Clientilor care invoca aceste neînţelegeri drepturi care nu sunt prevazute în Regulament (ex: dreptul la restituirea Mizei întrucât Clientul pretinde ca, din eroare, a crezut ca pariul are un alt obiect; dreptul la câştig întrucât în opinia Clientului, dar contrar Regulamentului, un pariu este câştigator etc.). De asemenea, Organizatorul nu raspunde pentru confuziile şi neînţelegerile cauzate de necunoaşterea de catre Clienti a regulilor oficiale specifice unui Eveniment pe care aceştia au pariat.

I.7.10) Reclamatiile la plata în numerar sunt posibile numai la ghisee în momentul preluarii câstigului.

I.7.11) Falsificarea biletelor atrage dupa sine anularea câstigului si pedeapsa corespunzatoare conform legilor în vigoare.

I.7.12) Plata pariurilor se efectueaza doar pe teritoriul României în cadrul punctelor de pariere unde acestea s-au efectuat. Conform Hotararii nr. 870/29.07.2009 procentul de câstiguri din totalul încasarilor brute va fi de minim 60%. Daca câstigurile platite pariorilor sunt mai mici decât 60% din totalul încasarilor brute, firma este obligata de a acorda diferenţa sub forma unor premii în cadrul unor tombole, prin tragerea la sorti a biletelor necâstigatoare. Regularizarile prin tombole se vor organiza la sfârsitul fiecarui an, organizarea acestora va fi anunţata clientilor prin postarea unei note informative in punctele de pariere ale Organizatorului.

I.7.13) In vederea imbunatatirii sistemului de plata al castigurilor si respectarii prevederilor legale in materie fiscala, cat si pentru uz propriu, in conformitate cu prevederie Legii nr. 677/2001, Organizatorul poate solicita si prelucra date cu caracter personal.

I.7.14) Conform prevederilor art. 77 alin. (2) Cod fiscal modificat prin Ordonanta de urgenta nr. 92/2014 veniturile din jocuri de noroc se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 1% aplicată asupra tuturor sumelor încasate de un participant de la un organizator de jocuri de noroc. Veniturile din jocuri de noroc care depăşesc echivalentul a 15.000 euro se impozitează cu 16%, iar veniturile care depăşesc echivalentul a 100.000 euro se impozitează cu 25%.

I.7.15) Organizatorul poate suspenda, prin decizie interna, plata castigurilor in cazul in care exista suspiciuni de frauda sau orice alt tip de nereguli (fie in ceea ce priveste biletele de joc si mecanismul de pariere, fie in privinta jocurilor pe care s-a pariat), respectiv daca s-a declansat o investigatie interna sau a autoritatilor romane / straine cu privire la un anumit eveniment.

I.7.16) Organizatorul nu achita câstigurile daca exista dovezi emise de organele abilitate ca rezultatele unor competitii au fost viciate.

Art. 8  Limitari castiguri si mize

I.8.1) Suma maxima castigata de un client pe durata unei singure zile este stabilita în asa fel încât câstigul din cursul indicat sa nu poata depasi câstigul maxim de 100.000 LEI pentru un Bilet simplu, iar pe un Bilet combinat sa nu poata depaşi 200.000 LEI.

I.8.2) Miza minima pentru un Bilet simplu este de 1,90 Lei.

I.8.3) În cazul Biletelor combinate miza minima este de 1,90 Lei pe Bilet

I.8.4) În cazul în care câstigul eventual al unui Bilet depaseste câstigul maxim, pe Bilet va fi inscrisa suma maxima pe care Organizatorul a stabilit-o, conform art. I.8.1.

I.8.5) Daca organizatorul stabileste ca s-au produs greseli sau falsuri pe lista de pariuri sau la plati, din cauze exterioare firmei, va respinge plata pariului.

CAPITOLUL II – TIPURI DE PARIURI

Art. 9  Tipuri de Pariuri

II.9.1) Organizatorul va oferi Clientilor posibilitatea de pariere pe diverse tipuri de pariuri în funcţie de tipul Evenimentului:

A. Pentru evenimente cu 2 rezultate posibile (1-castigator gazde, 2-castigator oaspeti).

B. Pentru evenimente cu 3 rezultate posibile (1, X, 2 unde X-reprezinta remiza, egalitate).La acest tip de pariu se incadreza si pariul de tip sansa dubla (1X-unde gazdele nu pierd, 12-unde nu exista remiza, X2-unde oaspetii nu pierd).

C. Pentru evenimente de tip castigator sau loc/pozitie intr-un clasament final al evenimentului respectiv (motorsport, atletism, turnee finale, schi, etc.).

D. Alte tipuri de pariuri:

D.1) pariuri pe evolutia evenimentului (prima repriza/final meci, primul set/castigator meci (pentru tenis) pleaca din pole-position/castiga cursa(pentru motorsport), prima perioada/final meci, primul sfert/final meci etc; )

D.2) pariuri pe numar de goluri intr-un meci/repriza sau intr-o etapa;

D.3) pariuri pe scor corect intr-un meci;

D.4) pariuri pe marcator in meci;

D.5) pariuri pe golgeter la sfarsitul competitiei/campionatului;

D.6) pariuri de tip handicap

D.7)pariuri pe evenimente deosebite petrecute in timpul regulamentar (cartonas rosu, penalty, nr. de cornere in meci, nr. de cartonase galbene, lovitura de incepere, etc);

D.8) Pariuri speciale pentru diferite categorii de sporturi: castigator competitie, cine castiga grupa, se califica din grupa, cine ajunge in finala, clasare, cine castiga cupa, etc – la acest tip de pariu nu pot exista motive pentru a se acorda cota de 1.0!

E. Pariul Duel:pariuri pe dueluri fictive (intre echipe/competitori angrenate/angrenati in competitii/ meciuri diferite); La duelul dintre marcatori, in cazul in care jucatorul nu este titular (introdus pe teren din primul minut de joc), pariul se considera nul si primeste cota 1.0. Se ia in considerare rezultatul obtinut in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri).

În cazul absentei, respectiv a descalificarii concurentului sau echipei, se aplica urmatoarele prevederi:

E.1) pariul facut pe un concurent, respectiv pe o echipa care a absentat de la inceperea evenimentului, se considera nul si se calculeaza cursul 1.00;

E.2) daca concurentul a renunţat sau a fost descalificat pe parcursul evenimentului, se considera ca a participat la eveniment, iar pariul facut pe el se considera pierdut.

La Pariul Duel, daca renunta ambii concurenti, pariul se considera nul si se calculeaza cursul 1.00.

F. Pariuri Combinate

F.1) Pariurile combinate reprezinta tipuri de pariuri, care permit parierea mai multor evenimente de pariu pe un singur bilet, în combinatie reciproca, în forma prescurtata, evenimentele pronosticate fiind notate cu litere mari pe  biletul pariat.

F.2) Pariurile combinate sunt stabilite de calculator, prin combinarea matematica a numarului dat de evenimente de pariu. Pariorul alege maxim 20 evenimente din oferta (notate cu A, B, C, D, etc.) si specifica sa fie combinate câte “n”. Calculatorul genereaza toate combinatiile posibile ca si bilete independente, dar elibereaza un singur Bilet pe care figureaza toate evenimentele alese.Exista posibilitatea de a cuprinde în acest pariu si meciuri “fixe” care vor fi continute pe fiecare varianta combinata.

F.3) Numarul de evenimente de pariu în combinatii va fi de maxim 20 evenimente, iar numarul evenimentelor “fixe” poate fi între 0-12 evenimente.

F.4) In cazul biletelor combinate miza minima pe Bilet este 1,90 Lei.

F.5) Câstigul eventual maxim pe întreg biletul combinat este de 100.000 LEI(vezi art 8.1).

F.6) Includerea unor evenimente în pariurile combinate, intra în competenta Organizatorului.

F.7) Organizatorul îsi rezerva dreptul de a limita introducerea unor evenimente în pariurile combinate.

F.8) Câstigurile se achita dupa publicarea rezultatelor tuturor evenimentelor, incluse în pariurile combinate.

G. Bonusuri oferite de Organizator

Art. 10  Tipuri de bonusuri

Toate situatiile descrise mai jos sunt valabile si aplicabile tuturor clientilor.

II.10.1) Extra 200

II.10.1.1) In cazul in care cota finala a unui Bilet simplu este mai mare sau egala cu 200 si clientul pierde doar un singur eveniment, el va primi de 10 (zece) ori miza biletului respectiv. In cazul in care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc din motive enumerate in regulament cota 1, regula de mai sus se va pastra si se va calcula din nou cota ramasa pe Bilet dupa aplicarea cotei 1.

II.10.1.2) Pentru a primi acest castig, Biletul trebuie sa contina evenimente cu cote mai mici sau egale decat 10.

II.10.1.3) Extra 200  nu se aplica şi pentru biletele combinate

II.10.1.4) In cazul in care un Bilet indeplineste conditiile pentru Pariul Sansa dar si pentru Extra 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

II.10.2) Bet Plus

II.10.2.1) Organizatorul stabileste zilnic o lista cu evenimente ale caror cote pentru favoriti (F) vor fi marite, clientul  fiind obligat sa adauge  intre minim 3 si maxim 20 evenimente a caror cota sa fie mai mare sau egala cu 1.10.

Exemplu:

1        X        2

evenimentul nr. 134 din oferta: Barcelona – Granada:         1,25  5,00   9,00

Bet Plus                                         F+4   F+8    F+12

Barcelona – Granada                       1.35   1.45   1.55

Barcelona + alte 47 evenimente – cota Bet Plus-ului va deveni 1.35

Barcelona + alte 8 – 11 evenimente – cota Bet Plus-ului va deveni 1.45

Barcelona + alte minimum 12evenimente – cota Bet Plus-ului va deveni 1.55.

II.10.2.2) Bet Plus nu se combina cu meciul de baza, poate fi doar unul pe Bilet si nu se joaca in combinatii.

II.10.3) Pariul Sansa

În cazul în care  pe un  Bilet simplu se gasesc minim 11 evenimente iar clientul pierde doar un singur eveniment, atunci acesta va primi 10% din câştigul maxim împarţit la cota evenimentului pierdut. Pentru a primi acest castig, pe Bilet trebuie sa existe doar cote mai mari sau egale decât 1,30.Pe Biletul la care se acorda Pariu Sansa nu trebuie sa existe Bet Plus.

Pariul Sansa nu se aplica şi pentru Biletele combinate.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc, din motivele enumerate în regulament cota 1.00, regula de mai sus se va pastra doar daca pe Bilet raman cel putin 11 evenimente cu cota mai mare sau egala cu 1,30.

In cazul in care un Bilet indeplineste conditiile pentru Pariul Sansa dar si pentru Extra 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

II.10.4) Superpariu

II.10.4.1) Organizatorul ofera clientilor posibilitatea de a juca dintr-o oferta specialaanumite evenimente grupate intr-o serie de combinatii, sub denumirea de “Superpariu”. Evenimentele selectate au cota fixa si clientul poate alege din aceasta serie fix 12 evenimente care pot fi pariate ca simpla (1,X,2), dubla (1X,X2,12) sau tripla (1X2). Nu se pot combina meciuri din oferta “Superpariu” cu meciuri din oferta normala. Miza minima acceptata pe un Bilet ce se poate califica ca Superpariu este de  1,90 lei. Tabelul de mai jos arata cele 26 de combinatii pentru pariere:

 

SUPERPARIU – Vizualizare per ansamblu a combinatiilor si a cotelor aferente:

Nr. Simpla Dubla Tripla Cota
1 0 12 0 36,644
2 1 11 0 73,288
3 2 10 0 146,577
4 3 9 0 293,154
5 4 8 0 586,307
6 5 7 0 1172,61
7 0 11 1 27,144
8 1 10 1 54,288
9 2 9 1 108,575
10 3 8 1 217,151
11 4 7 1 434,302
12 5 6 1 868,603
13 0 10 2 20,107
14 1 9 2 40,213
15 2 8 2 80,426
16 3 7 2 160,852
17 4 6 2 321,705
18 5 5 2 643,41
19 6 4 2 1286,82
20 0 9 3 14,894
21 1 8 3 29,787
22 2 7 3 59,575
23 3 6 3 119,15
24 4 5 3 238,3
25 5 4 3 476,6
26 6 3 3 953,2

 

Pentru SUPERPARIU nu se aplica sistemul de bonusuri!

 

II.10.5) Extra Cota

Organizatorul stabileste zilnic o lista cu evenimente ale caror cote vor fi marite, fata de oferta curenta. Clientul  poate juca aceste evenimente pe bilet, cu conditia sa mai adauge minimum alte doua evenimente, cu o cota de minim 1,10. Evenimentele Extra Cota se pot combina intre ele, inclusiv cu cele de la Bet Plus, pastrand regula de la III 10 2).  Extra Cota intra in calcul la toate bonusurile!

Exemplu:

In oferta

Tottenham-West Ham         1.50    3.80   6.10

Extra Cota

Tottenham-West Ham         1.60    3.90   6.20

 

CAPITOLUL III – DISCIPLINE SPORTIVE:

Art. 11  Discipline Sportive

III.1) FOTBAL

III.1.1) La pariurile efectuate pe un meci de fotbal, se ia in considerare rezultatul obtinut in timpul regulamentar de joc.

III.1.2) Exista si exceptii de la aceasta regula, in cazul anumitor pariuri (cine merge mai departe,cine castiga cupa, etc.) dar organizatorul va anunta acest lucru din timp – caz in care va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau loviturile de departajare de la 11 metri.

La fotbal mai putem intalni si urmatoarele tipuri de pariuri:

Clasare competitie/grupa/campionat,etc

– se pariaza pe pozitia pe care o va ocupa echipei la sfarsitul competitiei/grupei/ campionatului etc.

Golgeter competie/grupa/campionat, etc

-se pariaza pe jucatorul care va inscrie mai multe goluri la sfarsitul competitiei/grupei/ campionatului, etc.

Alte exemple:

Cate echipe se romanesti se vor califica din grupe?

Cate puncte vor aduce echipele romansti in diferite competitii?

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.1.3) In cadrul acestei discipline sportive exista mai multe tipuri de pariuri:

a) Pariul de tip SIMPLU in care clientul poate miza pe 3 variante (timp regulamentar):

1 (victorie gazde)

X (rezultat de egalitate)

2 (victorie oaspeti)

b) Pariul de tip SIMPLU  / SANSA DUBLA in care clientul poate miza pe 3 variante (timp regulamentar):

1X (victorie gazde sau rezultat de egalitate)

X2 (rezultat de egalitate sau victorie oaspeti)

12 (victorie gazde sau victorie oaspeti)

c) Pariul de tip PRIMA REPRIZA (PR) in care clientul poate miza pe 3 variante:

PR 1 (gazdele conduc la pauza)

PR X (rezultat de egalitate la pauza)

PR 2 (oaspetii conduc la pauza)

d) Pariul de tip A DOUA REPRIZA(DR) in care clientul poate miza pe 3 variante:

DR 1 (gazdele castiga a doua repriza)

DR X (rezultat de egalitate in a doua repriza)

DR 2 (oaspetii castiga a doua repriza)

Precizare: În cazul pariului de tip A DOUA REPRIZA, Organizatorul considera acest eveniment de sine statator, adica se va consemna rezultatul de la inceperea celei de-a doua reprize pana la sfarsitul timpului regulamentar de joc. Se considera ca repriza secunda va incepe de la scorul de 0-0.

e) Pariul de tip TOTAL GOLURIin care clientul poate miza pe 2 variante:

S (in meci/repriza se marcheaza sub “n” goluri)

P (in meci /repriza se marcheaza peste “n” goluri)

Precizare: În cazul pariului de tip TOTAL GOLURI, de obicei, “n” are valoarea 2.5 adica daca in meci/repriza nu se marcheaza sau se marcheaza 1 sau 2 goluri se va consemna pronosticul S (de la sub), iar daca se marcheaza 3 sau mai mult de 3 goluri se va consemna pronosticul P (de la peste).

De asemenea, “n” poate avea si alta valoare, dar acest lucru va fi anuntat de catre organizator.

f) Pariul de tip NUMAR TOTAL GOLURIin timpul regulamentar in care clientul    poate miza pe urmatoarele variante

f) I –goluri inscrise in meci, timp regulamentar:

13 – in meci se marcheaza intre 1 si 3 goluri

23 – in meci se marcheaza 2 sau 3 goluri

24 – in meci se marcheaza intre 2 si 4 goluri

25 – in meci se marcheaza intre 2 si 5 goluri

35 – in meci se marcheaza intre 3 si 5 goluri

46 – in meci se marcheaza intre 4 si 6 goluri

5+ – in meci se marcheaza cel putin 5 goluri

6+ – in meci se marcheaza cel putin 6 goluri

7+ – in meci se marcheaza cel putin 7 goluri

f) II – goluri inscrise de catre una dintre echipe:

0-1 – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie 1 gol sau nu inscrie

2-3 – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie 2 sau 3 goluri

2+ – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie minimum 2 goluri

3+ – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie minimum 3 goluri

4+ – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie minimum 4 goluri

g) Pariul de tip MARCHEAZA/ NU MARCHEAZA in care clientul poate miza pe urmatoarele variante:

MG1/MO1- (echipa gazda)/ (echipa oaspete) da cel putin un gol in meci

0:0 – nici o echipa nu inscrie in timpul regulamentar

PRG1/PRO1 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) da cel putin un gol gol in prima repriza

DRG1/DRO1 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) da cel putin un gol gol ina doua repriza

MG2/MO2- (echipa gazda)/ (echipa oaspete) nu da gol in meci

PRG2/PRO2 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) nu da gol in prima repriza

DRG2/DRO2 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) nu da gol ina doua repriza

PRDa/DRDa – se marcheaza in prima repriza/a doua repriza

PRNu/DRNu – nu se marcheaza in prima repriza/a doua repriza

h) Pariul de tip PRIMUL GOL MARCAT in care clientul poate miza pe 2 variante:

1 (echipagazda marcheaza primul gol in meci)

2 (echipa oaspete marcheaza primul gol in meci)

Daca niciuna dintre echipe nu marcheza, atunci ambele variante sunt necastigatoare.

i) Pariul de tip HANDICAP

i)I Definiţie: Echipa gazda porneste la startul partidei cu “n” goluri avantaj sau dezavantaj de la începutul meciului.

La rezultatul meciului se aduna acest avantaj sau dezavantaj pentru a obţine rezultatul pariurilor cu handicap.

Variante: 1, X, 2, 1X, X2, 12

i)II Definitie: Echipa gazda porneste, la startul partidei, cu “n”,5 goluri avantaj sau dezavantaj. La rezultatul inregistrat la finalul timpului regulamentar se aduna avantajul sau dezavantajul, iar acest rezultat trebuie sa indice echipa castigatoare -  victoria echipei gazdele sau victoria echipei oaspete.

Variante: 1, 2

j) Pariul de tip SCOR CORECT in care clientul trebuie sa indice scorul in prima repriza, in a doua repriza sau la sfarsitul timpului regulamentar de joc. Variantele de scor sunt cele oferite de catre Organizator.

k) Pariul de tip PAUZA/FINAL in care clientul trebuie sa indice pronosticul atat la pauza cat si la final.

Precizare: In cazul pariului de tip PAUZA/FINAL exista 9 tipuri de pronosticuri:

- gazdele conduc la pauza si castiga la final (1/1)

- gazdele conduc la pauza, egal la final (1/X)

- gazdele conduc la pauza, oaspetii castiga la final (1/2)

- egal la pauza, gazdele castiga la final (X/1)

- egal atat la pauza, cat si la final (X/X)

- egal la pauza, oaspetii castiga la final (X/2)

- oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final (2/1)

- oaspetii conduc la pauza, egal la final (2/X)

- oaspetii conduc la pauza si castiga la final (2/2)

K.1)Pauza/Final NOU

Variante:

F/F – echipa favorita conduce la pauza si castiga la final (1/1 sau 2/2)

ALTE – oricare alta varianta posibila, decat F/F, care se regaseste la punctual k).

l) Pariul de tip IN CE REPRIZA SE MARCHEAZA MAI MULT?

Definitie:  În ce repriza se marcheaza mai multe goluri?

La acest tip de pariu se poate paria pe compararea numarului de goluri inscris in fiecare din cele 2 reprize.

Variante:

1 – numarul de goluri inscrise in prima repriza este mai mare decat numarul de goluri inscrise in repriza a 2-a

2 – numarul de goluri inscrise in prima repriza este mai mic decat numarul de goluri inscrise in repriza a 2-a

X – numarul de goluri inscrise in prima repriza este egal cu  numarul de goluri inscrise in repriza a 2-a

De asemenea la pariul de tip IN CE REPRIZA SE MARCHEAZA MAI MULT, clientul poate miza si pe 1X, X2, 12, urmand ca acest pariu de tip sansa dubla sa functioneze in acelasi mod ca si pentru pariul simplu.

m) Pariul de tip CINE MERGE MAI DEPARTE? (DP)

În cazul acestui tip de pariuri (cine merge mai departe,cine castiga cupa, cine castiga competitia,cine promoveaza.cine retrogradeaza,etc.) se va lua in considerare rezultatul dupa eventuale reprize de prelungiri, lovituri de departajare de la 11 metri, retur, rejucare, etc.

EXEMPLU:

In cazul acestui tip de pariuri,clientul poate miza pe 2 variante

DP 1 – echipa gazdamerge mai departe

DP 2 – echipaoaspete merge mai departe

n) Pariul de tip EVENIMENTE SPECIALE PETRECUTE IN MECI

Numar cornere/cartonase galbene/ofsaiduri, suturi, faulturi, numar schimbari jucatori  – in acest caz, clientul poate paria pe numarul total de cornere/ cartonase galbene/ ofsaiduri / suturi/ faulturi/ numar schimbari jucatori, toate acordate in timpul regulamentar de joc, astfel:

S – sub “n” cornere/cartonase galbene/ofsaiduri/suturi/faulturi/numar schimbari jucatori

P– peste “n” cornere/cartonase galbene/ofsaiduri/suturi/faulturi/numar schimbari jucatori

Primul cartonas galben – in acest caz,clientul poate paria care echipa va primi primul cartonas galben in timpul regulamentar de joc,astfel:

1 – echipa gazda va primi primul cartonas galben

X – nici o echipa nu va primi cartonas galben

2 – echipa oaspete va primi primul cartonas galben

* In cazul in care ambele echipe primesc cartonas galben in acelasi timp, se va calcula cursul de 1.00 atat pentru pariul cu pronostic 1, cat si pentru cel cu

pronostic 2.

NUMAR CARTONASE GALBENE GAZDE/ CORNERE GAZDE/ SCHIMBARI GAZDE

NUMAR CARTONASE GALBENE OASPETI/ CORNERE OASPETI / SCHIMBARI OASPETI

In aceste cazuri,clientul poate paria pe numarul total cartonase galbene, cornere, schimbari de jucatori acordate (efectuate) in timpul regulamentar de joc, doar unei (doar de una) dintre echipe:

S – sub “n” CARTONASE GALBENE / CORNERE / SCHIMBARI

P – peste “n” CARTONASE GALBENE / CORNERE / SCHIMBARI

Va fi cartonas rosu?

Variante:

Da – se va acorda cel putin un cartonas rosu in timpul regulamentar

Nu – nu se va acorda nici un cartonas rosu in timpul regulamentar

PRECIZARE

In cazul in care se acorda un cartonas galben sau un cartonas rosu unui jucator dupa ce arbitru fluiera finalul meciului, acesta nu va fi luat in considerare.

In cazul in care se acorda un cartonas galben sau un cartonas rosu in afara terenului (jucator de rezerva sau antrenor), acesta nu va fi luat in considerare.

Care echipa primeste mai multe cartonase galbene/in ce repriza se acorda mai multe cartonase galbene/Ofsaid – care echipa este surprinsa de mai multe ori in ofsaid/ care echipa are mai multe cornere/in ce repriza se acorda mai multe cornere/ care echipa va comite mai multe faulturi/ in ce repriza se vor comite mai multe faulturi

Variante:

1 – echipa gazda va primi primii mai multe cartonase galbene/este suprinsa de mai multe ori in ofsaid/va comite mai multe faulturi

X – numar egal de cartonase galbene/de ofsaiduri/faulturi

2 – echipa oaspete va primi primii mai multe cartonase galbene/este suprinsa de mai multe ori in ofsaid/va comite mai multe faulturi

Va fi penalty?

Variante:

Da – se va acorda cel putin un penalty in timpul regulamentar

Nu – nu se va acorda nici un penalty in timpul regulamentar

 

MAI MULTE CORNERE/CARTONASE GALBENE/OFSAIDURI, cu variantele:

Echipa gazda

X- echipele inregistreaza un numar egal de cornere/cartonase galbene/ofsaiduri

2 – Echipa  oaspete

 

HANDICAP POSESIA MINGII( “n,5”%) – Se iau in calcul datele furnizate de site-urile oficiale ale competitiilor. Rezultaul se calculeaza ca la pariul de tip handicap goluri, in functie de  cifrele oficiale.

VARIANTE: 1,2

Pentru validarea rezultatului acestui tip de pariu se aduna acest avantaj sau dezavantaj.

o) Pariul de tip MARCATOR CORECT

Definitie: La acest tip de pariuri se poate paria pe indicarea corecta a jucatorului care marcheaza in meci/repriza si pot exista mai multe tipuri de pariuri:

Primul marcator in meci/repriza – jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza primul gol in meci/repriza(nu se ia in considerare autogolul)

Marcheaza in meci/repriza-jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv)marcheaza minim un gol in meci/repriza.

Ultimul marcator in meci/repriza – jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza ultimul gol in meci/repriza (nu se ia in considerare autogolul).

Marcheaza de 2 ori in meci/repriza – jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza minim 2 goluri in meci/repriza (nu se ia in considerare autogolul).

Marcheaza de 3 ori in meci/repriza – jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza minim 3 goluri in meci/repriza (nu se ia in considerare autogolul).

In cazul in care jucatorul nu este titular (introdus pe teren din primul minut de joc), pariul se considera nul si primeste cota 1.

Se ia in considerare rezultatul obtinut in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri)

p) Pariul de tip Marcator Da/Nu

La acest tip de pariu exista urmatoarele pronosticuri:

Pronostic  DA: Jucatorul respectiv va marca gol in meci (timp regulamentar, nu se ia in considerare autogolul).

Pronostic  NU: Jucatorul respectiv nu va marca gol in meci(timp regulamentar).

In cazul in care jucatorul nu este titular (introdus pe teren din primul minut de joc), pariul se considera nul si primeste cota 1.

Se ia in considerare rezultatul obtinut in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri).

q) Pariul de tip PAUZA sau FINAL (PSF) in care clientul trebuie sa indice pronosticul la pauza sau la final.

Precizare: In cazul pariului de tip PAUZA sau FINAL exista 3 tipuri de pronosticuri:

- pentru pronostic 1, gazdele conduc la pauza sau castiga la final

- pentru pronostic X, rezultatul trebuie sa fie egal ori la pauza, ori la final

- pentru pronostic 2, oaspetii conduc la pauza sau castiga la final

r) Pariul de tip DA /NU DA GOL IN AMBELE REPRIZE in care clientul poate miza pe urmatoarele variante:

1. gazdele/oaspetii inscriu in ambele reprize – Gda/Oda

2. gazdele/oaspetii nu inscriu in ambele reprize – Gnu/Onu

3. se inscrie/nu se inscrie in ambele reprize – ArDa/ArNu

s) Pariul de tip Victorie

Definitie: La acest tip de pariu se poate paria pe victoria uneia dintre echipe obtinuta: in timpul regulamentar de joc (V), in prima repriza (VPR) sau in a doua repriza (VDR).

Clientul poate alege intre 2 variante:

- meciul/prima repriza/a doua repriza este castigat de echipa 1 (gazda) – V1/VPR1/VDR1

- meciul/prima repriza/a doua repriza este castigat de echipa 2 (oaspete) – V2/VPR2/VDR2

In cazul in care evenimentul pariat (la finalul timpului regulamentar/la finalul primei reprize/finalul celei de-a doua reprize) se termina la egalitate, evenimentul va fi considerat nul si se va calcula cursul 1.00.

Organizatorul va returna clientului miza jucata, fara taxa de administrare, in urmatoarele cazuri:

- pe Bilet se afla unul sau mai multe pariuri, care sunt de tip Victorie si se termina la egalitate;

- pe Bilet se afla cel putin un pariu de tip Victorie care s-a terminat la egalitate cat si alte evenimente la care, din diferite motive, se calculeaza cursul 1.00.

t) Pariul de tip AMBELE ECHIPE MARCHEAZA SI SE INSCRIU PESTE 2,5 GOLURI  in  timpul regulamentar de joc, cu variantele:

1 DA – Ambele echipe marcheaza in meci si se inscriu cel putin 3 goluri

2 NU – O echipa sau ambele echipe nu marcheaza in meci sau se inscriu intre 0 si 2 goluri

u) Pariul de tip MINUTUL PRIMULUI GOL, cu variantele:

A)

01-15 – primul gol se inscrie pana in minutul 15:00

16-30 – primul gol se inscrie din minutul 15:01 pana in minutul 30:00

31-45 – primul gol se inscrie din minutul 30:01 pana la finalul primei reprize

46-60 – primul gol se inscrie din minutul 45:01 pana in minutul 60:00

61-75 – primul gol se inscrie din minutul 60:01 pana in minutul 75:00

76 + – primul gol se inscrie din minutul 75:01 pana la finalul timpului regulamentar de joc

B)

1 – 27 – primul gol se inscrie pana in minutul 27:00

28+ – primul gol se inscrie din minutul 27:01 pana la finalul timpului regulamentar de joc

0:0 – nu se da gol pana la finalul timpului regulamentar de joc

 

v) Alte Pariuri pentru Fotbal:

PARIUL de tip CINE VA DA LOVITURA DE INCEPERE a partidei, cu vaiantele;

1 Echipa gazda are lovitura de incepere a meciului

2 Echipa oaspete are lovitura de incepere a meciului

 

MINUTE DE PRELUNGIRE ( CATE MINUTE DE PRELUNGIRI VOR FI ARATATE DE AL PATRULEA ARBITRU IN MINUTUL 90?), cu variantele:

0-2 – se acorda 0, 1 sau 2 minute de prelungiri

3 – se acorda fix 3 minute de prelungiri

4+ – se acorda cel putin 4 minute de prelungiri

Nu se va tine cont de numarul minutelor suplimentare jucate. Omologarea rezultatelor se va face exact dupa minutele indicate de al patrulea arbitru, de la margine, in minutul 90.

 

REZERVA DA GOL?

Variante:

Da – Un jucator intrat pe parcursul meciului va inscrie cel putin un gol

Nu – Nici unul dintre jucatorii intrati pe parcursul meciului nu va inscrie

 

HATTRICK IN MECI

Varianta:

Da – Un jucator va inscrie cel putin 3 goluri in  meci (timp regulamentar)

 

CE SE VA INTAMPLA MAI INTAI?

Variante:

Cartonas (galben sau rosu) – se acorda cartonas (galben sau rosu)

Gol – se inscrie

Finalul primei reprize – se fluiera finalul primei reprize, fara se fi acordat vreun cartonas sau fara sa se fi inscris vreun gol

 

x) Combinatii – SUCCESIUNE EVENIMENTE – timp regulamentar

Clientul poate paria pe urmatoarele variante:

1P- castiga gazdele si se marcheaza peste 2,5 /3,5 goluri

1S- castiga gazdele si se marcheaza sub 2,5/3,5 goluri

2P castiga oaspetii si se marcheaza peste 2,5/3,5 goluri

2S castiga oaspetii si se marcheaza sub 2,5/3,5 goluri

1MG2+ – gazdele castiga si marcheaza minim doua goluri in meci

1MG3+ – gazdele castiga si marcheaza minim trei goluri in meci

2MO2+ – oaspetii castiga si marcheaza minim doua goluri in meci

2MO3+ – oaspetii castiga si marcheaza minim trei  goluri in meci

y) AUTOGOL IN MECI (timp regulamentar)

Variante:

Da

Nu

z) Pariul Victorie Dubla (VD):

Definitie: Echipa gazda (oaspete) va castiga atat prima repriza, cat si a doua repriza a meciului in timpul regulamentar de joc. Se considera ca repriza a doua incepe de la scorul de 0-0.

Variante: VD1 – victorie dubla echipa gazda

VD2 – victorie dubla echipa oaspete

 

z.1)  Prima echipa/a doua echipa castiga fara sa primeasca gol

Variante:

DA – echipa gazda/oaspete castiga meciul in timpul regulamentar de joc, la 0 (zero)

NU – echipa gazda/oaspete castiga meciul, dar incaseaza minimum un gol, se consemneaza orice scor de egalitate sau castiga oaspetii/gazdele in timpul regulamentar de joc.

 

z.2)  Pariul de tip Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul par (scorul de 0-0 se considera par)

IMP – numarul de goluri inscris in timpul regulamenatr de joc este unul impar

Par/Impar 1. Repriza

Variante:

PAR: numarul de goluri inscris in prima repriza de joc este unul par (scorul de 0-0 se considera par)

IMP – numarul de goluri inscris in prima repriza de joc este unul impar

 

III.2) TENIS

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

În cazul în care jucatorii au terminat meciul înainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renunţare, descalificare, etc.) pariul se considera nul şi se calculeaza la cursul 1.00.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza tot la cursul 1.00.

Daca evenimentul este întrerupt din diferite motive de catre organizatori şi nu depaşeşte sfârşitul oficial al turneului(nu se aplica regula celor 36 ore) se vor lua în considerare cursurile (cotele) jucate, în caz contrar se calculeaza cursul 1.00.

In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri:

III.2) 1. Primul set:

La acest tip de pariu se considera castigator cel care isi adjudeca primul set.

Variante:

1 – Primul set este castigat de jucatorul trecut primul in oferta

2 – Primul set este castigat de al doilea jucator trecut in oferta

III.2) 2. Al doilea set:

La acest tip de pariu se considera castigator cel care isi adjudeca al doilea set.

Variante:

1 – Al doilea set este castigat de jucatorul trecut primul in oferta

2 – Al doilea set este castigat de al doilea jucator trecut in oferta

III.2) 3. Al treilea set

In cazul turneelor de Grand Slam unde se joaca 3 din 5 seturi:

La acest tip de pariu se considera castigator cel care isi adjudeca al treilea set.

Variante:

1 – Al treilea set este castigat de jucatorul trecut primul in oferta

2 – Al treilea set este castigat de al doilea jucator trecut in oferta

III.2) 4. Pariu Scor Corect

La acest tip de pariu trebuie indicat rezultatul final al unui meci de tenis.

Meciurile de tenis se joaca în general 2 din 3 seturi.

Variante: 2:0, 2:1, 0:2, 1:2.

Observaţii:

In cazul tenisului masculin care se joaca 3 (trei) din 5 (cinci) exista urmatoarele variante: 3:0, 3:1, 3:2, 2:3, 1:3, 0:3

In cazul definirii eronate de catre organizator a pariului scor corect/numar de seturi, evenimentul va fi considerat nul si se va calcula cursul 1.00.

Remarca: Daca unul dintre jucatori abandoneaza în timpul meciului, se vor valida rezultatele pe fiecare set finalizat, celelalte tipuri de pariu (handicap, scor corect, numar de seturi, total game-uri, primulset/final meci, etc) vor fi considerate nule si se va calcula la cursul 1.00. Pentru rezultatul la tenis nu se aplica regula de 36 de ore, ci se va astepta pana la sfarsitul oficial al turneului.

III. 2) 5.Pariu Primul Set/Final Meci

Variante:

1/1- primul jucator castiga primul set si meciul

1/2 – primul jucator castiga primul set si al doilea jucator castiga meciul

2/1 – al doilea jucator castiga primul set si primul jucator castiga meciul

2/2 – al doilea jucator castiga primul set si meciul

III.2) 6. Pariul Handicap la Game-uri/, Primul Set Handicap la Game-uri

Variante:

1 – Primul jucator castiga Meciul/Primul set la handicapul de “n” game-uri din oferta

- Al doilea jucator castiga Meciul/Primul set la handicapul de “n” game-uri din oferta

III.2) 7. Pariul Total Game-uri/Primul set: total game-uri

Variante:

S – In Meci/ Primul set se realizeaza game-uri sub limita de “n”din oferta

P – In Meci/ Primul set se realizeaza game-uri peste limita de “n”din oferta

III. 2) 8.Pariul Castigator game-urile A si B.

Variante:

pronostic 1: ambele game-uri sunt castigate de primul jucator

pronostic 2: ambele game-uri sunt castigate de cel de-al doilea jucator

pronostic X: fiecare jucator castiga cate un game.

III.2) 9. Pariul Minim un set

Variante:

1 – Primul jucator castiga cel putin un set in meci

2 – Al doilea jucator castiga cel putin un set in meci

III.2) 10. Pariul Numar de seturi

- Pentru meciurile de tenis care se joaca 2 din 3 seturi, avem variantele:

S – se joaca doua seturi (sub 2,5)

P – se joaca trei seturi (peste 2,5)

- Pentru meciurile de tenis care se joaca 3 din 5 seturi, avem variantele:

3 DA/3NU – se vor disputa 3 seturi/nu se vor disputa 3 seturi

4DA/4NU – se vor disputa 4 seturi/nu se vor disputa 4 seturi

5DA/5NU – se vor disputa 5 seturi/nu se vor disputa 5 seturi

III. 2) 11. Pariuri speciale

Pariul de tip Tie-Break in meci/Primul set/Al doilea set?

Variante:

Da – In meci/Primul set/Al doilea set va fi tie-break (se va consemna scorul 7-6 sau 6-7)

Nu – In meci/Primul set/Al doilea set nu va fi tie-break (nu se va consemna scorul 7-6 sau 6-7)

 

b) Pariul de tip Cine are mai multi “Asi” in meci?

Variante:

1 – Primul jucator serveste mai multi Asi decat cel de-l doilea

X  - Ambii jucatori servesc acelasi numar de Asi sau in meci nu se serveste niciun As

2  - Al doilea jucator serveste mai multi Asi decat primul

Omologarea rezultatelor se va face in conformitate cu statisticile site-urilor oficiale ale turneelor.

 

c) Pariul de tip Numar de Asi

Variante:

S – Numarul total de Asi, realizat in timpul meciului, de cei doi jucatori, este sub limita de “n” din oferta

P – Numarul total de Asi, realizat in timpul meciului, de cei doi jucatori, este peste limita de “n” din oferta

 

d) Pariu de tip: Câştigatorul turneului/Cine merge mai departe, etc

La acest pariu se pariaza pe câştigatorul unui turneu de tenis/cine merge mai departe (la competitiile pe echipe).

Pariul facut pe un concurent care a absentat inainte de inceperea turneului, se considera nul si se calculeaza cursul 1.00;

Daca un concurent a renunţat sau a abandonat pe parcursul turneului , se considera ca a participat la eveniment, iar pariul facut pe el se considera pierdut.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.3) BASCHET

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

III.3) 1. Pariul Meci de baza.

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în timpul regulamentar de joc.

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc

X – rezultat de egalitate in timpul regulamentar

2 – castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc

III.3) 2.Pariul “Cine castiga meciul”

La acest pariu va conta rezultatul si dupa eventualele reprize de prelungiri.

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc sau dupa prelungiri

2 – castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc sau dupa prelungiri

III.3) 3. Pariul primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

Variante:

1 – castiga echipa gazda primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

X – rezultat de egalitate in primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

2          – castiga echipa oaspete primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

III.3) 4. Pariul Prima repriza/A doua repriza

Variante:

1 – castiga echipa gazda Prima repriza/ A doua repriza

X – rezultat de egalitate la – sfarsitul primei reprize/ sfarsitul celei de-a doua reprize

(se considera ca repriza a doua incepe de la scorul de 0:0)

2 – castiga echipa oaspete Prima repriza/ A doua repriza

III.3) 5. Pariul Handicap/Prima repriza Handicap/ A doua repriza Handicap

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul, in timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza, cu handicapul de “n” puncte din oferta

2 -  Echipa oaspete castiga meciul, in timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza, cu handicapul de “n” puncte din oferta

La acest tip de pariu se pot oferi mai multe variante de handicap.

III. 3) 6. Pariul Total puncte/Prima repriza total puncte/A doua repriza total puncte/Total puncte gazde/Total puncte oaspeti

Variante:

S – Numarul de puncte realizat in meci, timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza/ realizat de echipa gazda/ realizat de echipa oaspete este sub limita de “n” puncte din oferta

P -  Numarul de puncte realizat in meci, timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza/ realizat de echipa gazda/ realizat de echipa oaspete este peste limita de “n” puncte din oferta

III. 3) 7. Pariul Pauza/Final

Variante:

- gazdele conduc la pauza si castiga la final (1/1)

- gazdele conduc la pauza, egal la final (1/X)

- gazdele conduc la pauza, oaspetii castiga la final (1/2)

- egal la pauza, gazdele castiga la final (X/1)

- egal atat la pauza, cat si la final (X/X)

- egal la pauza, oaspetii castiga la final (X/2)

- oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final (2/1)

- oaspetii conduc la pauza, egal la final (2/X)

- oaspetii conduc la pauza si castiga la final (2/2)

La omologare se tine cont de rezultatul inregistrat la finalul timpului regulamentar.

III.3) 8. Pariul Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de puncte inscris in timpul regulamentar de joc este unul par

IMP – numarul de puncte inscris in timpul regulamenatr de joc este unul impar

III.3) 9. Pariuri speciale

Total Puncte Jucator

Jucatorul indicat in oferta va realiza un numar de puncte, astfel:

S – sub granita de “n” puncte din oferta

P – peste granita de “n” puncte din oferta

Pentru acest tip de pariu se iau in considerare si eventualele prelungiri. Daca jucatorul nu va partipa la eveniment, pariul se considera nul si primeste cota de 1.0.

clasare in competitie

Castigator competitie

Cine merge mai departe

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.4) HOCHEI

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

 

  1. 4.1) Pariul Meci de baza.

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în timpul regulamentar de joc.

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc

X – rezultat de egalitate in timpul regulamentar

2 – castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc

III.4.2) Pariul “Cine castiga meciul”

La acest pariu va conta rezultatul si dupa eventualele reprize de prelungirisi/sau chiar loviturile de departajare

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc sau dupa prelungiri ori lovituri de departajare;

2 – castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc sau dupa prelungiri ori lovituri de departajare

III.4.3) Pariul Primaperioada/A douaperioada/Atreia perioada

Variante:

1 – castiga echipa gazda Primaperioada/A douaperioada/Atreia perioada.

X – rezultat de egalitate in Primaperioada/A douaperioada/Atreia perioada

2 – castiga echipa oaspete Primaperioada/A douaperioada/Atreia perioada

III.4.4) Pariul Total Goluri/Prima Perioada Total Goluri

Variante:

S – Se inscriu sub “n” goluri in timpul regulamentar/prima perioada

P – Se inscriu peste “n” goluri in timpul regulamentar/prima perioada

III.4. 5) Pariul Handicap

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul, in timpul regulamentar, cu handicapul de “n” goluri din oferta

2 -  Echipa oaspete castiga meciul, in timpul regulamentar, cu handicapul de “n” goluri din oferta

La acest tip de pariu se pot oferi mai multe variante de handicap.

III.4.6) Pariul Primul gol

Variante:

1 – Echipa gazda inscrie primul gol in timpul regulamentar de joc

X – Nici una dintre echipe nu inscrie in timpul regulamentar de joc

2 – Echipa oaspete inscrie primul gol in timpul regulamentar de joc

III. 4. 7) Pariul Prima Perioada/Final

Variante:

gazdele conduc la sfarsitul primei perioade si castiga la final (1/1)

gazdele conduc la sfarsitul primei perioade, egal la final (1/X)

gazdele conduc la sfarsitul primei perioade, oaspetii castiga la final (1/2)

egal la sfarsitul primei perioade, gazdele castiga la final (X/1)

egal atat la sfarsitul primei perioade, cat si la final (X/X)

egal la sfarsitul primei perioade, oaspetii castiga la final (X/2)

oaspetii conduc la sfarsitul primei perioade, gazdele castiga la final (2/1)

oaspetii conduc la sfarsitul primei perioade, egal la final (2/X)

oaspetii conduc la sfarsitul primei perioade si castiga la final (2/2)

La omologare se tine cont de rezultatul inregistrat la finalul timpului regulamentar.

III. 4. 8) Pariul Ambele echipe marcheaza/ Ambele echipe marcheaza in prima perioada

Variante:

Da – Ambele echipe marcheaza in timpul regulamentar/ in prima perioada, cel putin un gol

Nu – Nici o echipa nu marcheaza sau doar una marcheaza in timpul regulamentar/ in prima perioada

III. 4. 9) Pariul Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul par

IMP – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul impar

Atentie: scorul de 0-0 se considera par.

III. 4. 10 Combinatii – SUCCESIUNE EVENIMENTE – timp regulamentar

Clientul poate paria pe urmatoarele variante:

1P- castiga gazdele si se marcheaza peste “n” goluri

1S- castiga gazdele si se marcheaza sub “n” goluri

2P – castiga oaspetii si se marcheaza peste “n” goluri

2S – castiga oaspetii si se marcheaza sub “n” goluri

III. 4. 11 Pariul de tip Prima perioada sau FINAL (PpSF) in care clientul trebuie sa indice pronosticul la finalul primei perioade sau la final.

In cazul acestui tip de pariu exista 3 tipuri de pronosticuri:

1 – gazdele conduc la sfarsitul primei perioade sau castiga la final

X – rezultatul trebuie sa fie egal ori la sfarsitul primei perioade, ori la final

2 – oaspetii conduc la sfarsitul primei perioade sau castiga la final

III. 4. 12 Pariuri speciale

Clasare in competitie

Castigator competitie

Cine merge mai departe

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.5) HANDBAL

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

 

III.5) 1. Meci de baza

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc

X – rezultat de egalitate in timpul regulamentar

castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc

III.5) 2. Pariul Prima repriza/A doua repriza

Variante:

–castiga echipa gazda Prima repriza/A doua repriza

X – rezultat de egalitate in Prima repriza/A doua repriza

- castiga echipa oaspete Prima repriza/A doua repriza

Se considera ca a doua repriza incepe de la scorul de 0:0.

 

III. 5) 3. Pariul Total Goluri/Prima Repriza Total Goluri / A doua repriza Total Goluri

Variante:

S – numarul total de goluri este sub granita de “n” goluri din oferta, in timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza

P – numarul total de goluri este peste granita de “n” goluri din oferta, in timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza

III. 5) 4. Pariul Total Goluri Gazde/Total Goluri Oaspeti

Variante:

S – numarul total de goluri inscris de gazde/oaspeti este sub granita de “n” goluri din oferta, in timpul regulamentar

P – numarul total de goluri inscris de gazde/oaspeti este peste granita de “n” goluri din oferta, in timpul regulamentar

III. 5) 5. Pariul In ce repriza se marcheaza mai mult

Variante:

in prima repriza se inscriu mai multe goluri decat in cea de-a doua repriza

X – numarul de goluri inscris in cele doua reprize este acelasi

2-  in repriza a doua se inscriu mai multe goluri decat in prima

III. 5) 6. Pariul Handicap/Prima Repriza Handicap/A doua Repriza Handicap

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul, in timpul regulamentar/prima repriza/a doua repriza cu handicapul de “n” goluri din oferta

2 -  Echipa oaspete castiga meciul, in timpul regulamentar/prima repriza/a doua repriza cu handicapul de “n” goluri din oferta

La acest tip de pariu se pot oferi mai multe variante de handicap

III. 5) 7. Pariul Pauza/Final

- gazdele conduc la pauza si castiga la final (1/1)

- gazdele conduc la pauza, egal la final (1/X)

- gazdele conduc la pauza, oaspetii castiga la final (1/2)

- egal la pauza, gazdele castiga la final (X/1)

- egal atat la pauza, cat si la final (X/X)

- egal la pauza, oaspetii castiga la final (X/2)

- oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final (2/1)

- oaspetii conduc la pauza, egal la final (2/X)

- oaspetii conduc la pauza si castiga la final (2/2)

III. 5) 8. Pariul Primul Gol

– Echipa gazda inscrie primul gol in meci

– Echipa oaspete inscrie primul gol in meci

III. 5) 9. Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul par

IMP – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul impar

III.5) 10. Pariul de tip PAUZA sau FINAL (PSF) in care clientul trebuie sa indice pronosticul la pauza sau la final.

Precizare: In cazul pariului de tip PAUZA sau FINAL exista 3 tipuri de pronosticuri:

- pentru pronostic 1, gazdele conduc la pauza sau castiga la final

- pentru pronostic X, rezultatul trebuie sa fie egal ori la pauza, ori la final

- pentru pronostic 2, oaspetii conduc la pauza sau castiga la final

III. 5) 11. Pariuri speciale

Cine merge mai departe

Cine castiga meciul

Total lovituri de la 7 metri

Total eliminari de 2 minute

Total goluri jucator

Castiga competitia, clasare

Etc

In cazul anumitor pariuri speciale, Organizatorul va anunta si va tine cont de rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau chiar loviturile de departajare.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.6) VOLEI

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

III. 6) 1. Meci de baza

Variante:

1 – castiga meciul echipa gazda

2 – castiga meciul echipa oaspete

 

III. 6) 2. Pariul Primul set

Variante:

1 – echipa gazda castiga setul 1

2 – echipa oaspete castiga setul 1

 

III. 6) 3. Pariul Total puncte

Variante:

S – numarul total de puncte, realizat in meci, este sub granita de “n” din oferta

P – numarul total de puncte, realizat in meci, este peste granita de “n” din oferta

 

III. 6) 4. Pariul Handicap seturi

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul cu handicapul de “n” seturi din oferta

2 – Echipa oaspete castiga meciul cu handicapul de “n” seturi din oferta

III. 6) 5. Pariul Handicap puncte

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul cu handicapul de “n” puncte din oferta

2 – Echipa oaspete castiga meciul cu handicapul de “n” puncte din oferta

 

III. 6) 5. Pariul Handicap puncte

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul cu handicapul de “n” puncte din oferta

2 – Echipa gazda castiga meciul cu handicapul de “n” puncte din oferta

 

III. 6) 6. Pariul Scor Corect

Se indica scorul corect, pe seturi, la finalul meciului:

Variante:

3-0, 3-1, 3-2, 0-3, 1-3, 2-3

 

III. 6) 7. Pariuri speciale

Castigator turneu

Clasare in competitie

Total puncte per echipa

 

In cazul anumitor pariuri speciale, Organizatorul va anunta si va tine cont de rezultatul dupa eventualul set de prelungiri.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.7) POLO

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

 

III. 7) 1. Meci de baza

Variante:

1 – echipa gazda castiga meciul in timpul regulamentar

X – se consemneaza rezultat de egalitate in timpul regulamentar

2 – echipa oaspete castiga meciul in timpul regulamentar

 

III. 7) 2. Pariul primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

Variante:

1 – castiga echipa gazda primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

X – rezultat de egalitate in primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

2 – castiga echipa oaspete primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

 

III. 7) 3. Pariul Handicap/ Primul sfert Handicap/ Al doilea sfert Handicap/Al treilea sfert Handicap/ Al patrulea sfert Handicap/ Prima repriza Handicap/ A doua repriza Handicap

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul in timpul regulamentar/Primul sfert / Al doilea sfert /Al treilea sfert / Al patrulea sfert/prima repriza/a doua repriza cu handicapul de “n” goluri din oferta

2 -  Echipa oaspete castiga meciul in timpul regulamentar/ Primul sfert / Al doilea sfert/Al treilea sfert / Al patrulea sfert/prima repriza/a doua repriza cu handicapul de “n” goluri din ofertaLa acest tip de pariu se pot oferi mai multe variante de handicap.

 

III. 7) 4. Pariul Total goluri

Variante:

S – Se inscriu sub “n”goluri in timpul regulamentar

P – Se inscriu peste “n”goluri in timpul regulamentar

 

III. 7) 5.  Pariul Total goluri gazde/Total goluri oaspeti

Variante:

S – Echipa gazda/oaspete inscrie sub “n”goluri in timpul regulamentar

P – Echipa gazda/oaspete inscrie peste “n”goluri in timpul regulamentar

 

III. 7) 6. Pariul Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de goluri inscrise in timpul regulamentar de joc este unul par

IMP – numarul de goluri inscris in timpul regulamenatr de joc este unul impar

 

III. 7) 7. Pariuri speciale

castigator competitie

Clasare in competitie

 

In cazul anumitor pariuri speciale, Organizatorul va anunta si va tine cont de rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau chiar loviturile de departajare.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.8) FOTBAL DE SALA

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în cadrul timpului de joc regulamentar, în afara de cazul în care Organizatorul hotaraşte deja în oferta ca, pentru anumite evenimente conteaza rezultatul final, stabilit dupa prelungiri si/sau executarea loviturilor de penalitate.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista urmatoarele tipuri de pariuri: Meci de baza, Prima repriza, A doua repriza, handicap, total goluri, Victorie, Par/Impar, Cine se califica, Cine merge mai departe, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III.9) FOTBAL PE PLAJA

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în cadrul timpului de joc regulamentar, în afara de cazul în care Organizatorul hotaraşte deja în oferta ca, pentru anumite evenimente conteaza rezultatul final, stabilit dupa prelungiri si/sau executarea loviturilor de penalitate.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista urmatoarele tipuri de pariuri: Meci de baza, Prima repriza, A doua repriza, A treia repriza, Handicap, Total goluri, Victorie, Par/Impar, Cine castiga meciul, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III. 10) FOTBAL AMERICAN

Rezultatul final se valideaza dupa terminarea evenimentului, incluzand in timpul de joc eventualele prelungiri sau scurtari, decizii luate in conformitate cu regulile ce guverneaza acest tip de sport.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista urmatoarele tipuri de pariuri: Meci de baza, Primul sfert, Al doilea sfert, Al treilea sfert, Al patrulea sfert, Handicap, Total puncte, Total Puncte Gazde/Oaspeti,  Par/Impar, Cine castiga meciul, Cine merge mai departe, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

III. 11) FOTBAL AUSTRALIAN

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista urmatoarele tipuri de pariuri: Meci de baza, Handicap, Total puncte, Par/Impar, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III. 12) HOCHEI PE IARBA/BANDY/IN-LINE HOCKEY

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit in timpul de joc regulamentar,cu exceptia tipului de pariu “Cine castiga meciul (CM)” caz in care va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau chiar loviturile de departajare.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceste discipline sportive se poate paria şi pe prima repriza, pe a doua repriza, Handicap, Total Goluri clasare in competitie, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III. 13) BASEBALL

Rezultatul final se omologheaza dupa terminarea evenimentului, incluzand in timpul de joc eventualele prelungiri sau scurtari, decizii luate in conformitate cu regulile ce guverneaza acest tip de sport.

Daca un eveniment este contramandat, suspendat sau întrerupt înainte de scurgerea timpului de joc regulamentar pariul pentru acest eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00 (nu se aplica regula celor 36 de ore). În cazul pariurilor de genul „ Cine merge mai departe?“, „Cine câştiga cupa ?“, etc. şi în general al pariurilor pe termen lung se aşteapta pâna la redisputarea evenimentului respectiv.

Daca într-o zi se joaca doua meciuri între aceleaşi echipe se ia în calcul rezultatul primului eveniment.

Daca echipa abandoneaza înainte de începerea evenimentului, pariul legat de clasamentul primelor echipe victorioase este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip Handicap, Total Puncte, primul inning, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III. 14) RUGBY

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit in timpul de joc regulamentar. Exista si exceptii de la aceasta regula, in cazul anumitor pariuri (cine merge mai departe,cine castiga cupa,etc.) dar Organizatorul va anunta acest lucru din timp – caz in care va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip Handicap, Total Puncte, Victorie, Par/Impar, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi

 

III. 15) CURSE DE AUTOMOBILE, MOTOCICLETE, CICLISM

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare întotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca evenimentul este suspendat sau contramandat şi nu se reia în decurs de 36 de ore, pariul pentru acel eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00. Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre sportivi, se calculeaza cursul 1.00. Daca unul dintre sportivi abandoneaza înainte de începerea competiţiei se calculeaza cursul 1.00.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Daca evenimentul se reia pe acelaşi circuit în decursul a 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

În cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anunţata de organizatori, pariul este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Pentru aceste discipline sportive putem avea urmatoarele tipuri de pariuri: Castigator cursa, clasare, Duel, castigator competitie, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.16) FORMULA 1

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare întotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceste discipline sportive putem avea urmatoarele tipuri de pariuri:

Pariul pe cursa

Variante:

1-1 – pilotul pariat castiga cursa la final

1-2 – pilotul pariat termina cursa in primii doi (locul 1 sau locul 2)

1-3 – pilotul pariat termina cursa in primii trei

1-5 – pilotul pariat termina cursa in primii cinci

1-10 – pilotul pariat termina cursa in primii zece

În cazul in care pilotul abandoneaza sau din oricare alt motiv nu se clasifica la sfârşitul oficial al acesteia se considera ca nu s-a clasificat. Pariurile pe respectivul pilot vor fi declarate pierdute.

Pariul pe calificari la cursa

Variante:

1-1 – pilotul pariat castiga calificarile (locul 1 – pole position)

1-2 – pilotul pariat termina calificarile in primii doi

1-3 – pilotul pariat termina calificarile in primii trei

1-5 – pilotul pariat termina calificarile in primii cinci

1-10 – pilotul pariat termina calificarile  in primii zece

Pariul Duel in cursa

Care dintre cei 2 competitori ocupa un loc mai bun la finalul cursei.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Alte tipuri de pariuri

Diferenta intre locul 1 si locul 2 la finalul cursei (Avans timp castigator cursa)

Diferenta intre locul 1 si locul 2 la finalul calificarilor (Avans timp castigator pole-position)

Pleaca din pole-position si castiga cursa?

Tur rapid: Cine va avea cel mai rapid tur de circuit in cursa (se considera timpii stabiliţi de catre primele anunţuri oficiale)

Se clasifica/ Nu se clasifica la finalul cursei: Pilotul respectiv este clasat la sfarsitul cursei indiferent de distanţa la care se afla de câştigatorul cursei.

Nr. de monoposturi care se clasifica la finalul cursei: Cate monoposturi se clasifica la finalul cursei(se iau in considerare toate monoposturile clasate la sfirsitul cursei indiferent de distanta sau nr. de tururi de circuit situate fata de cistigatorul cursei)

Rezultatele pariurilor vor fi omologate conform clasamentului oficial anuntat de catre organizatorii cursei (conform regulamentelor FIA)..

Pe acelaşi Bilet nu se poate combina acelaşi pilot pe tipuri diferite de  pariu.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.17) SNOOKER

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca un participant se retrage sau este exclus înainte de începerea turneului, pariurile pe câştigarea Evenimentului de catre respectivul participant sunt considerate nule si se acorda cota 1.00.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip:

Meci de baza, Cine castiga primul frame?, Primul frame/final meci, Handicap, Total Frame-uri, Castigator competitie, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III.18) DARTS

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca un participant se retrage sau este exclus înainte de începerea turneului, pariurile pe câştigarea Evenimentului de catre respectivul participant sunt considerate nule si se acorda cota 1.00.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip:

Meci de baza, Duel, Total leg-uri, Handicap leg-uri, Castigator Competitie, Clasare.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III.19) SPORTURI DE CONTACT

Pentru omologarea evenimentelor se iau în considerare rezultatele finale stabilite de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Tipuri de sporturi de contact: box, lupte, judo, K1, ultimate fighting (UFC), kickboxing, etc.

Pentru aceste discipline sportive putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, castigator competitie, in ce repriza se va produce KO, clasare, etc.

Va fi considerat câştigator al evenimentului sportivul care, la sfârşitul luptei, va fi anunţat ca invingator.

În cazul în care unul dintre concurenti nu termina meciul, înainte de scurgerea timpului regulamentar, din cauza abandonului (accidentare, renunţare, etc.), concurentul ramas în competiţie va fi considerat învingator şi se va lua în considerare cursul jucat.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începerea meciului, din cauza abandonului unuia dintre concurenti, se calculeaza cursul 1.00.

Daca unul dintre concurenti abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Daca evenimentul este întrerupt şi nu se reia în decursul a 36 de ore se va calcula curs 1.00. Daca evenimentul se reia în cursul a 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

III.20) ATLETISM

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru disciplinele sportive ale atletismului putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Castigator disciplina, castigator competitie, clasare, duel concurenti etc.

Daca evenimentul este întrerupt şi nu se reia în decursul a 36 de ore, se va calcula cursul 1.00. Daca evenimentul se reia în curs de 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începerea confruntarii din cauza abandonului unuia dintre sportivi, se calculeaza cursul 1.00.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

În cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anunţata de organizator, pariul este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

III. 21) GOLF

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare întotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunţuri oficiale (care are valoare şi în cazul în care competiţia se desfaşoara doar cu 15 gropi din 18).

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Castigator turneu, clasare, duel etc.

Daca evenimentul este contramandat sau suspendat şi nu se reia în decursul a 36 de ore, pariul pentru acel eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00. Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre sportivi, se calculeaza cursul 1.00.

Daca evenimentul se reia în cursul a 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

În cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anunţata de organizator, pariul este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

 

III.22) BOWLS

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Acest sport se joaca pe seturi, pana la desemnarea castigatorului, neexistand posibilitatea ca evenimentul sa se termine la egalitate.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, Castigator turneu, clasare, duel etc.

Daca evenimentul este contramandat sau suspendat si nu se reia in decursul a 36 de ore, pariul pentru acel eveniment este nul si se calculeaza cursul 1.00. Daca evenimentul este contramandat inainte de incepere din cauza abandonului unuia dintre participanti, se calculeaza cursul 1.00.

Daca evenimentul se reia în cursul a 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

III. 23) SPORTURI DE IARNA

Pentru omologarea evenimentelor se iau în considerare întotdeauna clasamentele stabilite de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

În cazul în care unul dintre sportivii aflaţi în competiţie abandoneaza înainte de începerea competiţiei, se calculeaza cursul 1.00. Daca evenimentul este întrerupt sau contramandat şi nu se reia în decurs de 36 de ore, se calculeaza cursul 1.00. În cazul schimbarii locului de desfaşurare al evenimentului, schimbare care nu a fost anunţata de organizator, pariul este nul şi se calculeaza cursul 1.00. Daca unul dintre sportivi este descalificat sau abandoneaza în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Daca evenimentul are loc în decurs de 36 de ore pe aceeaşi pârtie, trambulina, traseu se iau în considerare cursurile jucate.

La categoria sporturi de iarna intalnim urmatoarele discipline: schi alpini, schi fond, biatlon, sarituri cu schiurile, bob, sanie, patinaj artistic, curling, skeleton, combinata nordica, patinaj viteza, snowboarding, etc.

Pentru aceste discipline sportive putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Castigator cursa /etapa/competitie/faza/turneu, clasare, duel, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

III. 24) VOLEI PE PLAJA

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, Handicap, Total puncte, Castigator turneu, clasare, duel etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

III.25) TENIS DE MASA

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, Handicap, Total puncte, Castigator turneu, clasare, duel etc.

În cazul în care jucatorii au terminat meciul înainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renunţare, descalificare, etc.) pariul se considera nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza cursul 1.00.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

III. 26) BADMINTON

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. La acest sport nu se aplica regula celor 36 de ore.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, Handicap, Total puncte, Numar de seturi, Castigator turneu, clasare, etc.

În cazul în care jucatorii au terminat meciul înainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renunţare, descalificare, etc.) pariul se considera nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza cursul 1.00.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III. 27) SAH

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, castigator turneu, etc,

În cazul în care jucatorii au terminat meciul înainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei, pariul se considera nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza cursul 1.00.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

III. 28) CRIKET

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. La acest sport nu este valabila regula celor 36 de ore.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, castigator turneu, etc.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza cursul 1.00.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

III. 29) Alte sporturi

In aceasta categorie ar putea fi incluse urmatoarele sporturi: natatie, canotaj, caiac-canoe, gimnastica artistica, gimnastica ritmica, scrima, floorball, haltere, tir, lacrosse, padel, petanque, yachting, etc,

Si la aceste discipline, pentru omologarea evenimentelor se iau în considerare rezultatele finale stabilite de catre primele anunţuri oficiale.Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca evenimentele sunt contramandate înainte de începerea lor din cauza abandonului unuia dintre jucatori (echipe), se calculeaza cursul 1.00.

Organizatorul mai poate introduce alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta, pentru fiecare sport in parte.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la celelalte sporturi.

 

 

CAPITOLUL IV – PARIURI LIVE:

Art. 12  Pariuri live

Pariurile LIVE sunt pariuri in cota fixa in care clientul poate indica rezultatele evenimentelor sportive propuse pe parcursul desfasurarii lor.

Organizatorul, in punctele de lucru unde este posibil tehnic, va asigura transmisia TV a evenimentelor si va organiza pariuri pe parcursul desfasurarii  evenimentului (pariuri LIVE).

Pariurile Live vor fi stabilite de Organizator si anuntate clientilor inainte de efectuarea biletelor. Biletul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tiparirea acestuia. Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului.

Cotele care au fost valabile in momentul plasarii pariului pot fi schimbate pana la tiparirea biletului. Cotele din oferta de pariuri pot suferi modificari în timpul desfaşurarii evenimentului, iar informaţiile, privind fiecare schimbare de cota, se transmit automat pe monitoarele din agenţii.

IV 12. 1 CONDITII PENTRU PARIURILE LIVE

MIZA MINIMA: 1,90 lei

MIZA MAXIMA: 476,19 lei

CASTIG MAXIM 50.000 LEI

Nu se pot paria pe un singur bilet derivatele aceluiasi eveniment.

Pe un bilet de pariere se accepta maxim 16 evenimente;

Pe orice bilet se ADAUGA  taxele de 5 % din total de plata;

Pariul este efectuat în momentul tiparirii biletului, iar biletul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tiparirea acestuia

În cazul in care transmisiunea TV a evenimentului sportiv depaseste ora de inchidere a agentiei pariurile efectuate se vor plati in ziua imediat urmatoare.

 

 

IV 12. 2 Situatii speciale

 

FOTBAL

a) În cazul în care evenimentul se întrerupe (incidente în timpul meciului, timp nefavorabil etc.) pariurile primite sunt valabile înca 24 de ore, iar în cazul în care evenimentul nu se reia pariul este nul (curs 1.00)

b) in cazul in care se acorda un cartonas rosu unui jucator dupa ce arbitru fluiera finalul meciului, acesta nu va fi luat in considerare.

c) In cazul in care se acorda un cartonas rosu in afara terenului (jucator de rezerva sau antrenor), acesta nu va fi luat in considerare.

d) La tipul de pariu “Da gol din Penalty”, daca portarul apara penalty-ul si in continuarea actiunii se da gol, acesta va fi luat in considerare ca penalti ratat.

e) La tipul de pariu “Cine da primul gol, al doilea gol marcat, etc.”, daca dupa sfarsitul evenimentului pariat Organizatorul accepta efectuarea pariului (probleme tehnice), pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.

f) La tipul de pariu “Cine are primul corner, al doilea corner, etc.”, daca dupa sfarsitul evenimentului pariat Organizatorul accepta efectuarea pariului (probleme tehnice), pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.

g) La tipul de pariu “Cine are primul penalty, al doilea penalty, etc.”, daca dupa sfarsitul evenimentului pariat Organizatorul accepta efectuarea pariului (probleme tehnice), pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.

h) La tipul de pariu “Cartonas rosu in meci” cu variantele “Da/Nu”, daca dupa sfarsitul evenimentului pariat Organizatorul accepta efectuarea pariului (probleme tehnice), pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.

i) Fiecare pariu a carui cota in momentul acceptarii, realizarii, desfasurarii pariului nu corespunde cotei reale de pe piata, va primi cota 1.0.

j) In cazul intreruperii transmisiei din motive tehnice, care poate provoca lipsa de date pentru Organizator, anumite pariuri deschise vor fi nule (curs 1.00).

 

TENIS

In cazul in care jucatorii au terminat jocul inainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renuntare, descalificare, etc.) pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.

Daca evenimentul este intrerupt din diferite motive de catre organizatori si nu depaseste sfarsitul oficial al turneului, toate pariurile sunt deschise in continuare si sunt considerate valide (pana la terminarea meciului sau turneului).

Daca in meciul de tenis a fost schimbata perechea, respectiv pe teren nu se prezinta perechea care a fost anuntata, toate pariurile vor fi nule si se va calcula curs 1.00.

Fiecare pariu a carui cota in momentul acceptarii, realizarii, desfasurarii pariului nu corespunde cotei reale de pe piata, va primi cota 1.0.

 

BASCHET

La tipul de joc “Rezultat final” se vor lua in considerare si eventualele prelungiri.

La tipul de joc “Cine castiga sfertul” (1, 2, 3, 4) este pariul de tip Victorie. In cazul in care scorul este egal la sfarsitul sfertului, clientul va primi inapoi suma de bani platita.

La tipul de joc “Total puncte in meci” sunt luate in considerare punctele obtinute in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri).

La tipul de joc “Handicap” sunt luate in considerare pariurile efectuate in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri).

Pentru pariurile la care se cunosc rezultatele anterior acceptarii biletelor de catre Organizator, se va calcula curs 1.00.

Fiecare pariu a carui cota in momentul acceptarii, realizarii, desfasurarii pariului nu corespunde cotei reale de pe piata, va primi cota 1.0.

 

IV 12. 3 RIDICAREA SI IMPOZITAREA CASTIGULURILOR

Castigurile vor putea fi platite imediat dupa finalizarea evenimentelor;

Castigurile se platesc in agentia in care a fost facut pariul, dupa terminarea meciului sau a unei parti din meci (prima repriza, cine marcheaza primul gol, etc)

In cazul in care transmisiunea TV a evenimentului sportiv depaseste ora de inchidere a agentiei pariurile efectuate se vor plati in ziua imediat urmatoare.

d) Dreptul platii castigului la pariurile LIVE este valabil 15 zile.

IV 12. 4 Tipuri de pariuri

La pariurile live, in functie de categoriile de sporturi, putem intalni urmatoarele tipuri de pariuri:

FOTBAL:

CINE CASTIGĂ MECIUL – variante:

1 – victoria echipei gazdă;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete;

RESTUL MECIULUI – indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se pariaza ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc – variante:

1 – victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete;

URMATORUL GOL– se pariaza pe echipa care inscrie urmatorul gol in meci – variante:

1 – echipa gazda inscrie urmatorul gol;

X – nici una dintre echipe nu mai inscrie pana la finalul timpului de joc regulamentar;

2 – echipa oaspete inscrie urmatorul gol;

CINE MARCHEAZA PRIMUL GOL – variante:

1– echipa gazda inscrie primul gol;

X – nici una dintre echipe nu inscrie;

2 – echipa oaspete inscrie primul gol;

CINE CASTIGA PRIMA REPRIZA/A DOUA REPRIZA– variante:

1 – victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2– victoria echipei oaspete;

SUB/PESTE “n” goluri– se refera la numarul de goluricare se vor marca in timpul

regulamentar de joc – variante:

1– sub “n” goluri;

2 – peste “n” goluri;

SUB/PESTE “n” goluri prima repriza– se refera la numarul de goluri care se vor

marca in prima repriza – variante:

1 – sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri;

SUB/PESTE “n” goluri a doua repriza– se refera la numarul de goluri care se vor

marca in repriza a doua – variante:

1 – sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri;

SUB/PESTE “n” goluri GAZDA /OASPETE– se pariaza pe numarul de goluri realizat de echipa gazda/echipa oaspete in timpul de joc regulamentar: variante:

1– sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri;

HANDICAP  – poate  fi de 0–1, 0–2, 1–0, 2–0, etc.

variante: 1, X, 2

CINE ARE AL “n” – LEA CORNER– variante:

1 – echipa gazda;

X – nu se va mai executa nici un corner;

2 – echipa oaspete;

URMATORULCARTONAS ROSU – variante:

1– echipa gazda;

2– echipa oaspete

VICTORIE– pariul de tip V (în caz de egalitate, miza

se returnează) – variante:

1 – câștigă echipa gazdă;

2– câștigă echipa oaspete

SUB/PESTE“n”CARTONASE GALBENE– se refera la numarul de cartonase galbene

care se acorda in timpul regulamentar de joc – variante:

1 – sub “n” cartonase galbene;

2– peste “n” cartonase galbene

CINE ARE PRIMUL PENALTY/URMATORUL– se refera la timpul regulamentar de joc – variante:

1– echipa gazda;

X – nici una dintre echipe;

2 – echipa oaspete

CARTONAS ROSU, PENALTY, AMBELE ECHIPE MARCHEAZA GOL, CAȘTIGĂ AMBELE REPRIZE GAZDA/OASPETE, GAZDELE MARCHEAZA GOL IN AMBELE REPRIZE, OASPETII MARCHEAZA GOL IN AMBELE REPRIZE, TOTAL CORNERE/ INTERVAL TOTAL CORNERE, ULTIMUL CORNER, CINE CASTIGA COMPETITIA, MERGE MAI DEPARTE, LOVITURA DE INCEPERE, PRONOSTIC/SCOR CORECT/URMATORUL GOL PE INTERVAL DE TIMP, SE DA GOL INTR-UN INTERVAL DE TIMP, CINE DA ULTIMUL GOL, PRIMUL/URMATORUL/ULTIMUL CARTONAS GALBEN, MARCHEAZA DIN PENALTY, ETC.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la capitolul III.1) FOTBAL.

 

BASCHET:

CINE CASTIGA MECIUL(timp regulamentar) – variante:

1– victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2– Victoria echipei oaspete

CINE CASTIGA MECIUL – se pariaza pe cine castiga meciul,

tinandu–se cont si de eventualele prelungiri– variante:

1– victoria echipei gazda;

2– victoria echipei oaspete

RESTUL MECIULUI – indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se pariaza

ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar punctele marcate dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc – variante:

1– victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete

SUB/PESTE “n” puncte/ in primul sfert/ al doilea sfert/in prima repriza/ etc

– se refera la numarul de puncte care se vor marca in timpul regulamentar de joc/ in

primul sfert/ al doilea sfert/in prima repriza/ etc – variante:

1 – sub “n” puncte;

2– peste “n” puncte

HANDICAP– poate fi de 0–N, N–0, etc– variante:

1, X, 2 (se poate aplica pentru primul sfert, al doilea sfert, prima repriza, al treilea sfert, al patrulea sfert, finalul timpului regulamentar)

HANDICAP  – poate de 0–N,5; N,5–0; etc– variante:

1, 2 (se poate aplica pentru primul sfert, al doilea sfert, prima repriza, al treilea sfert, al patrulea sfert, finalul timpului regulamentar)

VICTORIE – pariul de tip V (in caz de egalitate, miza se returneaza) – variante:

1 – castiga echipa gazda;

2– castiga echipa oaspete

(se poate aplica pentru primul sfert, al doilea sfert, prima repriza, al treilea sfert, al patrulea sfert, finalul timpului regulamentar)

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la capitolul III.3) BASCHET.

 

HOCHEI

CINE CASTIGA MECIUL(timp regulamentar) – variante:

1– victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2– victoria echipei oaspete;

CINE CASTIGA MECIUL– se pariaza pe cine castiga meciul, tinandu–se cont si de

eventualele prelungiri sau de loviturile de penalitate – variante:

1– victoria echipei gazda;

2– victoria echipei oaspete

RESTUL MECIULUI– indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se

pariaza ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar golurile

inscrise dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc – variante:

1 – victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete

URMATORUL GOL– se pariaza pe echipa care inscrie urmatorul gol in meci –

variante:

1 – echipa gazda inscrie urmatorul gol;

X – nici una dintre echipe nu mai inscrie pana la finalul timpului de joc regulamentar;

2 – echipa oaspete inscrie urmatorul gol

SUB/PESTE “n” goluri/ in prima perioada/ a doua perioada/in prima repriza/ etc

– se refera la numarul de goluri care se vor marca in timpul regulamentar de joc

/ in prima perioada/ a doua perioada/in prima repriza/ etc – variante:

1 – sub “n” goluri;

2 – peste “n” goluri

HANDICAP– poate fi de 0–1, 0–2, 1–0, 2–0, etc– variante:1,x,2

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la capitolul III.4) HOCHEI.

 

TENIS

CINE CAȘTIGĂ MECIUL– variante:

1 – câștigă jucatorul 1;

2 – câștigă jucatorul 2;

CINE CAȘTIGĂ GAME–UL URMATOR– variante:

1 – câștigă jucatorul 1;

2 – câștigă jucatorul 2;

CINE CAȘTIGĂ SETUL 1 (2, 3, 4, 5) – variante:

1 – câștigă jucatorul 1;

2 – câștigă jucatorul 2;

RESTUL MECIULUI– indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se pariaza ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar punctele realizate dupa acceptarea pariului – variante:

1 – câștigă jucatorul 1;

2 – câștigă jucatorul 2;

TOTAL GAME–URI/SETURI– sub/peste N,5 – variante:

1 – sub N,5;

2– peste N,5 (se poate aplica pe numar total game–uri in meci, pe numar game–uri in seturi);

HANDICAP GAME-URI – poate fi de 0–N, N–0, etc– variante:

1, X, 2 (se poate aplica pentru primul set, al doilea set, final meci,etc);

HANDICAP GAME-URI poate fi de 0–N,5; N,5–0; etc– variante:

1, 2 (se poate aplica pentru primul set, al doilea set, final meci,etc);

HANDICAP SETURI – variante:

1,2;

CINE CASTIGA URMATORUL PUNCT (IN CADRUL GAME-ULUI), SE AJUNGE LA 40-40?, ETC.

 

HANDBAL

CINE CASTIGA MECIUL – in timp regulamentar

– variante:

1– victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2– Victoria echipei oaspete;

RESTUL MECIULUI – indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se pariaza

ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar golurile marcate dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc – variante:

1 – victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete

URMATORUL GOL – se pariaza pe echipa care inscrie urmatorul gol in meci – variante:

1 – echipa gazda inscrie urmatorul gol;

X – nici una dintre echipe nu mai inscrie pana la finalul timpului de joc regulamentar;

2 – echipa oaspete inscrie urmatorul gol;

SUB/PESTE “n” goluri – se refera la numarul de goluri care se vor marca in timpul

regulamentar de joc – variante:

1 – sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri;

SUB/PESTE “n” goluri prima repriza – se refera la numarul de goluri care se vor

marca in prima repriza – variante:

1 – sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la capitolul III.5) HANDBAL.

 

In oferta de PARIURI LIVE se pot introduce si alte discipline sportive cu pariurile aferente care se regasc la capitolul III , articolul 11 Discipline sportive.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

CAPITOLUL V -  PARIURI PE EVENIMENTE NONSPORTIVE

Art. 13  Pariuri pe evenimente nonsportive

V.1) Pariul pe evenimente nonsportive este tipul de pariu realizat de clienti pe orice fel de eveniment de interes general care nu are un caracter sportiv (de natura sociala, politica, economica, etc.).

V.2)Organizatorul va lua in considerare rezultatele inregistrate la locul desfasurarii evenimentului.

V.3)Eventualele investigatii ulterioare realizate de catre autoritatile competente vor fi luate in considerare la validarea rezultatului doar daca sunt realizate in aceeasi zi cu cea a finalizarii evenimentului. Orice investigatie realizata ulterior nu va fi luata in considerare.

V.4) In cazul in care un eveniment este amanat, se va astepta pana la desfasurarea lui.

V.5) Incazul in care un eveniment este anulat, Organizatorul va calcula cursul 1.00.

CAPITOLUL VI – PARIURI PE CURSE DE CAINI

Art. 14  Pariuri pe curse de caini

VI.1) Pariurile pe curse de caini sunt tipuri de pariuri efectuate de catre clienti, care constau in curse de caini preinregistrate transmise de catre organizator si difuzate pe monitoare TV instalate in  acest scop in agentiile de pariuri.

VI.2) Aceeasi cursa este transmisa simultan pe sistemele TV din  agentiile organizatorului.

VI.3) Inregistrarile curselor de caini sunt identificate printr-un numar de ordine si vor fi transmise in sistemul TV fara interventia organizatorului. Alegerea curselor va fi facuta in mod aleatoriu de catre programul software utilizat de organizator.

VI.4)Cursele de caini se transmit la un interval de timp de la 3 pana la 60 minute, timp ce reprezinta minute preliminare cursei in care se efectueaza pariurile pentru cursa urmatoare.

VI.5)Dupa fiecare cursa, participantii la joc sunt informati despre rezultatele cursei.

VI.6)Pariul se considera efectuat in momentul tiparirii biletului. Biletele efectuate nu se vor storna.

VI.7)Dreptul platii castigului pariului este valabil 15 zile din momentul terminarii cursei. Plata castigului se efectueaza doar in agentia in care a fost efectuat pariul.

VI.8)La fiecare cursa participa 6 caini, cu numere de concurs de la 1 la 6.

VI.9)Miza minima a unui bilet, simplu sau combinat, la o cursa de caini este de 1,90 lei, iar cea maxima de 190,48 lei. Suma maxima castigata de un client pe durata unei singure zile este stabilita în asa fel încât câstigul din cursul indicat sa nu poata depasi câstigul maxim de 100.000 LEI, atat pentru un Bilet simplu, cat si pentru un Bilet combinat.

VI.10)Tipurile de pariere sunt urmatoarele:

VI.10.1)- PARIUL PE INVINGATORpariul pe victoria unuia dintre cainii participanti  la cursa.

VI.10.2)-  PARIUL DE PLASAREpariul pe doi caini, care, potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire, se plaseaza pe primul, respectiv al doilea loc.

VI.10.3)-   PARIUL COMBINAT – pariul efectuat in sistem de combinatii ordine exacta, din care se pot paria: 2/3 – 6 combinatii, 2/4 – 12 combinatii si 2/5 – 20 combinatii.

VI.10.4)- PARIUL DE PLASARE IN PRIMII DOI – pariul pe un singur caine, care potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire se plaseaza pe unul din primele doua locuri.

VI.10.5)- PARIUL DE PLASARE COMBINAT pariul pe 2 caini care potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire se plaseaza pe primele doua locuri, indiferent de ordinea plasarii.

VI.10.6)- - PARIUL PAR/IMPAR – pariul pe numerele pare/impare de concurs ale cainilor care castiga cursa

Pariul par este acel tip de pariu ce consta in alegerea cainilor cu numere de concurs pare: 2, 4, 6

Pariul impar este acel tip de pariu ce consta in alegerea cainilor cu numare de concurs impare: 1, 3, 5

VI.10.7)- PARIUL MIC/MARE – pariul pe numerele mici/mari de concurs ale cainilor care castiga cursa

Pariul mic este acel tip de pariu ce consta in alegerea cainilor cu numare de concurs mici: 1, 2, 3

Pariul mare este acel tip de pariu ce consta in alegerea cainilor cu numare de concurs mari: 4, 5,  6

In ultimele 5 secunde preliminare inceperii cursei nu se mai pot efectua pariuri.

VI. 11) Premii suplimentare

Programul software utilizat de organizator va acorda, in mod aleatoriu, pe biletele castigatoare la cursele de caini premii suplimentare astfel: „Extra Local” – la nivel de agentie si „Extra Global” – la nivel national. Premiul Extra Global se poate acorda la biletele castigatoare efectuate la cursele de caini si (sau) la cele efectuate la Turbo 6 si poate fi divizat, conform criteriilor organizatorului, in doua sau mai multe premii, cu valori diferite,  care vor fi  acordate in mod  aleatoriu participantilor, in baza selectiei realizate de programul software. Fiind acordate in mod aleatoriu, premiile nu au o valoare minima sau maxima prestabilita de societate.

Organizatorul nu raspunde pentru pierderea sau prejudiciul de orice natura al clientului,  aparut din urmatoarele motive:

-  Orice defectiune a aparaturii, mijloacelor de comunicare sau echipamentelor aflate in afara sferei rezonabile de supraveghere a organizatorului (forta majora).

-  Pierderea documentului care atesta realizarea pariului (biletul).

Specificatiile softului:

1.Sistemul “games2bet” este un sistem complet independent si separat de sistemul de pariere utilizat de organizator

2. Sistemul  games2bet” este instalat pe un server (unitate) diferit de cel pe care este instalat sistemul de pariere al societatii;

3. Sistemul “games2bet” este unic la nivelul societatii, fiind instalat doar la sediul central; in agentii exista doar terminale de acces;

4. In toate agentiile de pariere ruleaza aceleasi curse de caini si aceleasi trageri Turbo 6, in acelasi timp.

CAPITOLUL VII – PARIURI PE NUMERE EXTRASE LA LOTERIILE INTERNATIONALE

Art. 15  Pariuri pe numere extrase la loteriile internationale

 VII.1) Pariul pe Numere

Pariul pe numere este acel tip de pariu realizat de clienti pe evenimente constand in extragerile pe numere organizate de loteriile internationale, cu exceptia extragerilor organizate de CN Loteria Romana.

Acest tip de pariu se va efectua in baza ofertei pusa la dispozitie de organizator in toate punctele de lucru, website, publicatii si nu presupune participarea efectiva a clientilor la extragere.

Organizatorul stabileste prin oferta ora pana la care se poate paria. Daca biletul a fost facut dupa ora reala de extragere, pariul este considerat nul si se calculeaza cursul 1.00.Organizatorul va lua in calcul rezultatele oficiale ale extragerilor comunicate pe site-urile oficiale ale organizatorilor extragerilor. Nu sunt considerate valabile numerele suplimentare.

Daca intr-o zi o loterie va organiza doua sau mai multe extrageri, organizatorul va lua in calcul numai rezultatul oficial al primei extrageri.

Fiecare loterie are propriul sistem de extragere al numerelor. In cazul in care aceasta va modifica sistemul de extragere al numerelor si organizatorul a primit deja pariuri, el va considera aceste evenimente nule si va calcula cursul 1.00.

Exemplu: In loc de extragerea 6/49 va avea loc o extragere 6/45.

Daca o extragere programata intr-o zi nu se va efectua in acea zi, atunci toate biletele jucate pentru acea loterie vor primi cota de 1.0! Nu se aplica regula celor 36 de ore.

VII.2) Instructiuni de Pariere

VII.2.1)Pariul simplu

Acest tip de pariu ofera posibilitatea de a paria intre un numar si maximul stabilit de organizator pentru fiecare loterie in parte. Pentru ca un Bilet simplu sa fie castigator trebuie indicate corect toate numerele, in caz contrar Biletul este necastigator.

Miza minima acceptata pe un Bilet simplu este de 0,95 Lei .

Castigul maxim acordat pentru un Bilet simplu este de 100.000 LEI.

Exemplu: Clientul a ales 5 numere la extragerea organizata de loteria spaniola de sambata Bono (6/49), cu miza de 1 LEI, cota pentru cele 5 numere fiind de 100.000, iar castigul eventual in cuantum de 100.000 LEI.

VII.2.2) Pariul combinat – “Acest tip de pariu ofera posibilitatea de a paria intre unul si maximul de numere stabilite de Organizator, pentru fiecare loterie in parte, cu posibilitatea de a opta pentru o anumita combinatie. Se poate conditiona un maxim de numere dintr-o marja de numere, stabilita de catre Organizator, pentru fiecare loterie in parte. Pentru ca un Bilet combinat sa fie castigator trebuie  sa indeplineasca conditia de minim a combinatiei alese, in caz contrar Biletul este necastigator.

Miza minima acceptata pe un Bilet combinat este de 0,95 Lei .

Castigul maxim acordat pentru un Bilet combinat este de 100.000 LEI.

Exemplu: Clientul a ales 7 numere la extragerea organizata de loteria spaniola Bono, pe care le combina intr-un sistem de 4 din 7 numere, cu miza de 10 LEI.  Pe Bilet vor fi 35 de linii, miza pe linie fiind 10:35 (miza se imparte la numarul de linii). In cazul in care clientul indica corect doar 4 numere, castigul eventual garantat este de 2371,4 LEI (cota 8300 x miza pe linie). Daca va indica mai mult de 4 numere,  va avea mai multe combinatii castigatoare de cate 4 numere, indicate de calculator.

Pe Biletele combinate exista posibilitatea de a juca simultan mai multe  combinatii.

VII.2.3 Alte tipuri de pariuri

Clientul va avea posibilitatea de a alege din oferta alte tipuri de pariuri: Cate numere pare vor fi extrase?;  Va fi cel mai mic numar extras par?; Suma numerelor extrase va fi (sub/peste)…?; Va fi mai mare suma numerelor extrase pare sau impare?; Vor fi extrase numere intre 1 si 9?; etc.

CAPITOLUL VIII – ALTE PARIURI PE NUMERE – Turbo 6

VIII.1) Pariul TURBO 6 este un pariu in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente ce se produc fara implicarea organizatorului. Evenimente sunt generate aleatoriu de un sistem independent..

VIII.2) Evenimentele constau in difuzarea unor trageri preinregistrate, conform selectiei aleatorii realizate de sistemul informatic, asupra caruia nici organizatorul nici o terta persoana nu pot interveni in niciun fel. Selectia se realizeaza la sediul central al Organzatorului, tragerile fiind in timp real, simultan pe monitoarele din agentiile Organizatorului in care se accepta aceste pariuri .

VIII.3) Evenimentele sunt generate de un server independent. Programul de gestionare a activitatii de pariere este furnizat de catre firma specializata in domeniu.

VIII.4) Tragerile ruleaza pe durata programului organizatorului, la intervale de la 3 pana la 15 minute.

VIII.5) Clientul este informat despre cotele de pariere, acestea fiind afisate pe monitoarele din agentii. In minutele preliminare tragerii, se accepta si se efectueaza pariurile pentru tragerea respectiva sau pentru urmatoarele extrageri.

VIII.6) Castigurile se platesc numai in agentia in care a fost facut pariul, dupa terminarea tragerii.

VIII.7) Dreptul pariorului la ridicarea premiului expira la 15 zile calendaristice dupa data terminarii tragerii.

VIII.8)Organizatorul se obliga în mod exceptional sa plateasca câstigurile în termen de maxim 3 zile lucratoare de la data validarii castigului

VIII.9) Pe un  bilet se pot paria intre 6 – 12 numere.

VIII.10) Pentru fiecare eveniment se trag 35 numere din 49.

VIII.11) Mecanism de tragere: se trag 35 de numere, dintre care primele 5 nu sunt insotite de cote, iar urmatoarele numere pana la 35 sunt insotite de cote. Un bilet este castigator daca printre cele 35 de numere trase, care apar pe ecran se regasesc minim 6 dintre numerele indicate pe bilet.

VIII.12) Posibilitati de pariere:

Pariul Simplu – pe un bilet se pariaza pe 6 numere de la 1 la 49. Biletul este castigator daca au fost indicate corect toate cele 6 numere, castigul calculandu-se inmultind cota indicata de tragerea celui de-al saselea numar cu miza de pe bilet.

Pariul Par/Impar Primul Numar tras – Se poate paria daca prima bila trasa contine un numar par sau un numar impar

Pariul Culoare Prima Bila – bilele sunt impartite in 7 culori si anume: Portocaliu, Rosu, Albastru, Verde, Negru, Galben, Violet. Clientul poate paria o singura culoare pentru prima bila extrasa, sau poate paria, pe acelasi bilet, doua culori (sa iasa una din doua). Biletul este castigator daca culoarea pariata de jucator corespunde cu culoarea primei bile trase. La o singura culoare pariata, cota este mai mare, iar la doua culori, automat, cota este mai mica.

Pariul Peste/Sub Primul Numar tras – Clientul pariaza pe prima bila trasa daca este Peste/Sub limita de 24.5. In cazul in care Clientul pariaza Sub, biletul este castigator daca prima bila trasa este orice numar de la 1 pana la 24. In cazul in care Clientul pariaza Peste, biletul este castigator daca prima bila trasa este orice numar de la 25 pana la 49.

Suma Primelor 5 Numere:

a) Sub/Peste  122,5 – Clientul pariaza pe suma numerelor primelor 5 bile trase, daca aceasta  este Sub/Peste limita de 122,5.

In cazul in care clientul pariaza Sub, biletul este castigator daca suma numerelor primelor 5 bile trase este orice numar pana la 122, inclusiv.

In cazul in care clientul pariaza Peste, biletul este castigator daca suma numerelor primelor 5 bile trase este orice numar peste  123, inclusiv.

Par/Impar – Clientul pariaza pe suma numerelor primelor 5 bile trase, daca aceasta  este un numar Par/Impar.

In cazul in care clientul pariaza Par, biletul este castigator daca suma numerelor primelor 5 bile trase este un numar par.

In cazul in care clientul pariaza Impar, biletul este castigator daca suma numerelor primelor 5 bile trase este un numar impar.

Pariul Sistem -  implica mai multe variante de pariere pe bilet si in acest caz intalnim mai multe situatii:

Se pot paria mai mult de 6 numere pe bilet, dar maxim 12. De exemplu, se pot paria 8 numere pe bilet, insemnand ca un numar de 28 de combinatii posibil castigatoare a cate sase numere fiecare.

Se pot paria mai multe seturi/ grupuri de numere pentru o tragere. De ex: 8, 9, 10, 11, 12 numere. Cele 8 numere insemana 28 combinatii de cate 6 numere, 9 numere inseamna 84 combinatii si 10 numere insemana 210 combinatii, etc.

Tabel de combinatii posibile:

6/7 – 7 combinatii

6/8 – 28 combinatii

6/9 – 84 combinatii

6/10 – 210 combinatii

6/11 – 462 combinatii

6/12 – 924 combinatii

 

VIII.13) In cazul biletelor sistem, poate sa fie castigatoare o combinatie de 6 numere sau mai multe variante de cate 6 numere. In aceasta situatie, castigul se calculeza inmultind miza pe combinatie cu cota celui de al saselea numar si apoi cumuland toate sumele castigatoare.

VIII.14)Pe un bilet se pot face mai multe pariuri pe aceeasi tragere sau pe trageri succesive. Optiunile pentru trageri consecutive sunt pana la maxim 20 trageri, din aceeasi zi.

VIII.15) Pariorul poate alege pentru grupul de numere pe care il doreste sau poate solicita casierului sa faca o selectie aleatorie, generata automat de sistem.

VIII.16) Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului, iar biletul nu poate fi schimbat sau stornat.

VIII.17) Miza minima acceptata pe un Bilet simplu este 1.90 lei (achitat = miza + taxe = 2,00lei), iar in cazul Biletelor tip sistem, miza minima pe combinatie este 0.10 lei, iar miza minima pe bilet este 1.90 lei. Miza maxima acceptata pe un Bilet (simplu sau sistem) este de de 100 lei (miza + taxe). Suma maxima castigata de un client pe durata unei singure zile este stabilita în asa fel încât câstigul din cursul indicat sa nu poata depasi câstigul maxim de 100.000 LEI, atat pentru un Bilet simplu, cat si pentru un Bilet combinat.

VIII.18) Daca se intrerupe rularea extragerilor in toate agentiile, din pricina unei defectiuni a sistemului, clientilor li se va returna suma platita pentru acele bilete a caror tragere nu a fost finalizata.

CAPITOLUL IX -  TERMINALUL PENTRU PARIURI IN COTA FIXA

IX.1) Terminalul pentru pariuri in cota fixa (Terminalul) este un sistem unitar si independent la care jucatorii isi pot realiza singuri biletele de pariere, fara a fi necesara interventia operatorului agentiei de pariuri (angajatul organizatorului). Terminalul utilizeaza programul software de pariere al organizatorului, functionand dupa aceleasi principii. In aceasta situatie, jucatorul/pariorul isi intocmeste singur biletul/tichetul de pariere si il achita prin intermediul unui bill-acceptor (acceptator de bancnote), in mod total securizat.

IX.2) Aparatul de efectuare automata a pariurilor (Terminalul) este compus din:

software si hardware cu care se face conectarea cu serverul central al societatii;

interfata (ecran) cu sistem touch-screen pentru selectarea comenzilor dorite;

acceptator de bancnote (prin intermediul caruia jucatorul introduce sumele mizate);

imprimanta pentru tiparirea biletelor/tichetelor de pariere in vederea tiparirii si emiterii catre jucator la momentul efectuarii pariului;

sistem hardware pe care ruleaza programul software de realizare a biletului de pariere utilizat de societatea noastra;

conexiune internet prin care aparatul este conectat la serverul central al societatii unde se realizeaza si se accepta/valideaza biletul/tichetul de pariere.

 

IX.3) La Terminalul pentru pariuri in cota fixa se pot plasa pariuri pentru:

Evenimente sportive

Curse de caini

Numere extrase la loterii international

Turbo 6

Pariuri live

Alte tipuri de pariuri care pot fi adaugate in Regulament

 

IX.4) Regulile de pariere sunt aceleasi ca la capitolele mentionate in acest Regulament. Biletul tiparit pastreaza aceleasi caracteristici ca si cele emise la ghiseu de catre operatori.

IX. 5) Acceptarea pariurilor de catre Terminalul pentru pariuri in cota fixa

Pariurile sunt acceptate de server-ul central imediat dupa ce au fost plasate Conexiunea cu server-ul central este asigurata prin mijloace tehnice, iar biletele sunt verificate de personalul responsabil.

IX.6) Procedura de plasare a biletelor este urmatoarea :

1. Jucatorul introduce banii in Terminal pentru a avea sold si alege din oferta unul sau mai multe evenimente, pe care vrea sa parieze, si le marcheaza

2. Dupa verificarea alegerii facute, jucatorul apasa pe optiunea pentru crearea biletului.

3. In functie de sold, jucatorul poate crea unul sau mai multe bilete

4. Dupa confirmarea pariului, jucatorul isi primeste biletul, care ii va fi tiparit de catre Terminal.

5. Biletul este procesat imediat in sediul central si verificat de personalul responsabil.

Atentie!

Un bilet emis de catre un Terminal nu poate fi stornat!

La Terminal nu se pot efectua pariuri cu sume care contin zecimale.

IX. 7) Validarea castigurilor si plata biletelor castigatoare

Biletele efectuate direct prin intermediul unui Terminal sunt verificate pe baza numarului sau unic folosind cititorul de cod de bare al Terminalului. In caz ca biletul a fost omologat castigator de sistemul electronic si nu s-a depasit termenul de incasare a castigului prevazut in regulamentul de joc aprobat, biletul este castigator si valid iar sistemul electronic centralizat indica castigul jucatorului. Castigul poate fi diferit de castigul maxim inscris pe bilet in cazurile in care, conform regulamentului de joc aprobat, unul sau mai multe evenimente de pe bilet au primit cota 1.00. Castigul la biletele combinate depinde de numarul de combinatii castigatoare in cadrul sistemului de joc inscris pe bilet. Biletul castigator este inscris ca platit in sistemul electronic. Operatorul verifica biletul in sistemul electronic centralizat al organizatorului pe baza numarului unic de inregistrare. In caz ca biletul a fost omologat castigator de sistemul electronic, angajatul organizatorului sau asociatului acestuia retine si arhiveaza biletul si inmaneaza castigul jucatorului.

Daca ati introdus in aparat o bancnota cu o valoare mai mare decat cea a pariului efectuat, puteti solicita restul. Suma ramasa in Terminal va fi tiparita pe o chitanta ce va fi inaintata operatorului, care va restitui suma. Chitanta aferenta restului e valabila 30 de zile de la data si ora tiparirii ei.

CAPITOLUL X – SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Art. 16  Solutionarea litigiilor

Eventualele litigii vor fi solutionate pe cale amiabila in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea sesizarii catre Organizator.

Clientul poate înainta reclamatie pâna în 7 zile de la anuntarea rezultatelor valabile, în scris (prin scrisoare recomandata), prin mail sau personal, direct la sediul societatii Clientii au dreptul la contestatie, prezentand copia biletului care face obiectul litigiului. Rezultatul solutionarii va fi anuntat reclamantului în scris, în termenul stabilit. Sesizarile si reclamatiile vor fi analizate de o Comisie de Validare a Contestatiilor, formata din salariati ai Organizatorului, si aleasa pe plan intern de catre Organizator. Din momentul depunerii reclamatiei, dreptul la plata al biletului se intrerupe pana la solutionarea litigiului. Daca raspunsul este unul favorabil clientului, se reactiveaza dreptul la plata al biletului, acesta urmand sa mai fie valabil atatea zile incat sa nu se depaseasca termenul prevazut la Art. 7, pct. I.7.4.), in functie de timpul trecut pana la depunerea sesizarii. Timpul va curge din momentul in care clientul a fost instiintat oficial de catre Organizator (prin posta sau prin email). Daca pe cale amiabila nu este posibila solutionarea, aceasta este de competenta instantelor judecatoresti ale Municipiului Bucuresti.

CAPITOLUL XI– DISPOZITII FINALE

Art. 17  Dispozitii finale

Organizatorul, prin salariatii sai, persoanele aflate în raporturi de colaborare cu activitatea de pariuri, partenerii contractuali sau reprezentantii institutiilor de stat sunt obligati sa pastreze în secret toate datele clientilor si ale pariurilor, facând exceptie procedurile la tribunale si cazurile când clientul accepta publicarea.

Organizatorul nu achita câstigurile daca exista dovezi emise de organele abilitate ca rezultatele unor competitii au fost viciate.

Conducerea organizatorului va proceda conform prevederilor legale valabile.

Organizatorul are posibilitatea de a completa si modifica prezentul Regulament.

 

Data

04.03.2015

 

 
 
 

There was an error:

x

ERROR:

x